Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum ETFs falder i kurs værdi – Hvad betyder det for markedet?

Ethereum ETFs

Ethereum og ETFs: Hvad kan vi forvente?

Stemningen på kryptomarkedet er i øjeblikket ikke den bedste. Bitcoin-kursen har svært ved at komme op over 60.000 dollars mærket, og det påvirker også de fleste af de alternative mønter. Ethereum (ETH) har svært ved at konsolidere sig over 2.500 dollars mærket. Selv ETF’erne ser ikke ud til at ændre på det lige foreløbig. Sammenlignet med Bitcoin ETF’erne viser Ethereum ETF’erne sig at være en skuffelse. Hvad betyder det for prisen på den næststørste kryptokurrency efter markedsandel?

## Ethereum ETF Handelsvolumen falder dramatisk

Efter introduktionen af Spot Bitcoin ETF’erne i USA blev barren sat ekstremt højt. Bitcoin-fondene har hurtigt slået alle rekorder. Aldrig har en ETF nået 20 milliarder dollars i AUM (aktiver under forvaltning) så hurtigt som BlackRocks Bitcoin ETF. Når det kommer til Ethereum, har forventningerne været mere beskedne. Efterspørgslen er trods alt relativt lav sammenlignet med de andre udbydere.

Mens denne udvikling var forventet, da især institutionelle investorer investerer i fondene og sandsynligvis allerede er tilfredse med deres Bitcoin-investeringer, har detaljer om Bitcoin ETF’erne skabt skuffelse. Hvis institutionelle investorer beslutter sig for at investere 1% af deres portefølje i kryptokurver, vil de sandsynligvis ikke fordele disse midler lige mellem Bitcoin og Ethereum.

## Betyder det, at rallyet udebliver?

Selvom indvirkningen af Spot Ethereum ETF’erne blev overskattet, betyder det ikke nødvendigvis, at der ikke vil være et rally for ETH. Selvom Altcoin Season i år ikke forventes at være så stærk som tidligere, da dette bull run primært er drevet af Bitcoin ETF’erne og ikke af detailinvestorerne, forventes det stadig, at ETH kan stige igen i skyggen af BTC.

Selvom Ethereum ETF’erne måske ikke er afgørende, for at Ethereum kan nå et nyt all-time high på over 5.000 dollars i år, vil det være et stort skridt, hvis ETH har potentiale til at genvinde sin værdi i forhold til BTC. Ethereum-kursens udvikling forbliver fortsat stærkt afhængig af Bitcoin-kursens udvikling, selvom der i de kommende år muligvis kan strømme flere milliarder dollars ind i Ethereum ETF’erne.

Alt i alt kan Ethereum forventes at stige i værdi selv uden ETF’erne, især hvis Bitcoin-kursen når 100.000 dollars i år som forventet. Ethereums stigning vil sandsynligvis have en effekt på mange tokens inden for Ethereum-økosystemet, hvor Pepe Unchained for øjeblikket skiller sig ud.

## Pepe Unchained introdrer egen Layer 2 til Ethereum

Pepe Unchained ($PEPU) er ikke bare en anden meme-coin baseret på Ethereum, udviklerne går et skridt videre her. Mens de fleste meme-coins i øjeblikket kun lanceres med få klik via launchpads som Pump.fun eller SunPump, viser Pepe Unchained, at der er et erfarent hold bag projektet. Udviklerne arbejder på en egen Layer-2-løsning for Ethereum, hvilket betyder, at $PEPU bringer sin egen blockchain med sig.

Da det ikke er hver dag, at nye mønter med egen blockchain kommer på markedet, er efterspørgslen efter $PEPU ekstremt høj fra begyndelsen. $PEPU-token er stadig tilgængelige i pre-sale og har allerede genereret over 11 millioner dollars i denne tidlige fase. Nogle eksperter forventer, at PEPU-Chain hurtigt kan blive populær, og at andre udviklere i fremtiden vil lancere deres projekter på Layer 2, da den er 100 gange hurtigere og markant billigere end Ethereum.

Samlet set kan det konkluderes, at Ethereum fortsat har potentiale for vækst, også uden betydelig støtte fra ETF’erne. Det afhænger dog stadig af udviklingen af Bitcoin-kursen, men det forventes, at ETH vil kunne stige i værdi i løbet af året, måske endda nå et nyt all-time high og påvirke også tokens som Pepe Unchained positivt.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version