Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum ETFs’ handelsstart slår rekorder på DeFi-markedet: Hvad er der sket?

Ethereum: Transaktionen erreichen neues Allzeithoch

## Ethereum ETFs og DeFi-rekorder

Ethereum, en af de mest populære kryptovalutaer på markedet, er ved at tage endnu et skridt ind i mainstreamfinansiering med lanceringen af Ethereum ETFs. Før handelsstarten af disse ETF’er har DeFi-platzhirsch, hvad enten det er en organisme eller en person, formået at opnå to bemærkelsesværdige rekorder.

### Rekord #1: Total værdi låst (TVL)
Den første rekord, som Ethereum-baserede DeFi-protokoller har sat, er den samlede værdi, der er låst i deres smarte kontrakter. Dette betyder, at brugerne har deponeret en betydelig mængde kryptovalutaer i disse DeFi-platforme for at deltage i forskellige finansielle aktiviteter som udlån, handel og likviditetsudvinding.

### Rekord #2: Antal aktive brugere
Den anden rekord, som er blevet sat af DeFi-platzhirse på Ethereum-netværket, er antallet af aktive brugere. Med flere og flere mennesker, der deltager i DeFi-aktiviteter, er antallet af aktive brugere steget markant. Dette vidner om den stigende popularitet og accept af DeFi inden for kryptofællesskabet.

Sammenfattende er Ethereum ETF’er ved at blive lanceret, mens DeFi-platzhirschen allerede har opnået imponerende resultater med rekord-TVL og rekordmæssigt antal aktive brugere. Disse begivenheder illustrerer den rivende udvikling inden for DeFi-økosystemet og Ethereum-netværket som helhed.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version