Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum-ETFs: Warum die Begeisterung gedämpft ist und gemischte Prognosen den Markt beeinflussen

## Potentiale for Ethereum-ETFs

Ethereum Exchange Traded Funds (ETFs) bliver ikke modtaget med samme entusiasme som Bitcoin-produkter. Ifølge en analyse af Krypto-entrepenør Andrew Kang, kunne Ethereum-ETFs udgøre omkring 10% til 15% af strømmen fra Bitcoin-ETFs. Dette kunne føre til et nettokøbsvolumen på mellem 500 millioner og 1,5 milliarder dollars inden for seks måneder. Store aktører som Fidelity har allerede kastet sig ind på markedet, hvilket peger mod positive kapitalstrømme. Standard Chartered anslår, at kapitaltilstrømningerne de første 12 måneder af handel med Ethereum-ETFs kan nå op på 45 milliarder dollars.

### Årsager til den dæmpede entusiasme

Selvom potentialet er stort, er der også udfordringer forbundet med Ethereum-ETFs. Ethereum bliver set mere som en tech-aktiv som modsætning til en makroøkonomisk aktiv som Bitcoin. Dette resulterer i mindre institutionel interesse og købepres, da traditionelle finansielle tildelere er tilbageholdende på grund af evalueringstal som P/E-forhold.

Ethereums position før ETF-introduktion adskiller sig også fra Bitcoins. Ethereums pris er allerede firedoblet i forhold til sit lavpunkt, i modsætning til Bitcoins stigning på 2,75 gange inden lancering af ETF’er. Kang forudsiger en ETH-pris mellem 3.000 og 3.800 dollars før ETF-start, men forventer en nedgang til mellem 2.400 og 3.000 dollars efter lanceringen.

### Reaktion på markedet og prisbevægelser

Reaktionen på Ethereum-ETF-markedet har været afdæmpet, hvilket afspejles i den nuværende pris på Ethereum. Inden for de seneste 24 timer er ETH-prisen faldet sammen med den bredere kryptocurrency-marked. Ethereum handles i øjeblikket under 3.400 dollars med et fald på 3,4% på dagen og 5,3% om ugen. Også Bitcoin og andre kryptokurver lider tab.

### Blandede forudsigelser

Der er både skeptiske og optimistiske forudsigelser for Ethereum. Nogle ser potentiale for store formueforvaltere som BlackRock til at bruge Ethereum til at tokenisere realaktiver. US Securities and Exchange Commission har også afsluttet sin undersøgelse af Ethereum Foundation, hvilket kan styrke Ethereums status som et godt. Dette kunne potentielt have en positiv indflydelse på værdiansættelsen og andre altcoins.

### Konklusion

Einführung von Ethereum Exchange Traded Funds er ikke mødt med samme entusiasme som Bitcoin-produkter. Andrew Kangs analyse viser, at markedets reaktion forbliver afdæmpet, delvist på grund af forskellig opfattelse af Ethereum som aktiv og delvist på grund af den allerede stigende Ethereum-pris før ETF-introduktion. Fremtiden vil vise, hvordan Ethereum-markedet udvikler sig, og om forudsigelserne holder stik.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version