Krypto News

Ethereum-Gründer Vitalik Buterin sendt 600 ETH im Wert von einer Million US-Dollar an Coinbase-Wallet: Wie wird sich der Ethereum Kurs entwickeln?

Vitalik Buterin sender 600 ETH til en Coinbase-wallet og Ethereum-kursen kan reagere

Mitglieder af krypto-fællesskabet har opdaget, at Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin den 21. august 2023 sendte 600 ETH til en Coinbase-wallet til en værdi af omkring en million dollars. Hvordan kan Ethereum-kursen reagere på denne bemærkelsesværdige transaktion? Historiske on-chain data giver os nogle tegn på, hvordan prisen kan udvikle sig på baggrund af transaktionen.

Den 21. august 2023 sendte ejeren af en 0xd8d-wallet-adresse 600 ETH til en Coinbase-wallet til en værdi af 1,01 million dollars. Da denne adresse er forbundet med Ethereum Name Service-pseudonymet for Vitalik Buterin, tog det ikke lang tid, før medlemmer af krypto-fællesskabet opdagede, at ejeren var Ethereum-grundlæggeren. På tidspunktet for artiklens oprettelse er der stadig 3.935 ETH på afsender-wallet’en, hvilket svarer til cirka 6,57 millioner dollars.

Når krypto-investorer med store beholdninger sender dele af deres formue til børs-wallets, er formålet normalt at konvertere deres kryptovaluta til fiat eller andre kryptovalutaer. On-chain data viser os, hvordan Buterins transaktion hidtil har påvirket markedet, og hvordan Ethereum-kursen kan reagere i de kommende dage.

Vitalik Buterin sælger ETH i april 2023 – Ethereum-kursen falder med 13%

Store transaktioner fra populære og formuende kryptoejere og -influencere som Vitalik Buterin har ofte en betydelig indflydelse på markedet. Historiske data fra kryptoanalysefirmaet Arkham Intelligence viser, hvordan Ethereum-prisen faldt med cirka 13% i april, efter at Buterin cirka en uge tidligere foretog en stor Ethereum-transaktion.

Top  Werbemitteilung: Wall Street Memes Presale sammelt beeindruckende 25 Millionen US-Dollar ein

Som det ses på diagrammet nedenfor, flyttede Buterin den 19. april 2023 ETH til en værdi af 283 millioner dollars fra en af sine wallets. På denne dag var Ethereum-kursen 2.102 dollars. Interessant nok begyndte Ethereum-prisen inden for blot 48 timer at vakle. Herefter faldt kursen på kryptovalutaen med 13% og lukkede den 25. april på 1.840 dollars.

Der opstod også en lignende udvikling i 2021, da Buterin hævede midler fra en anden wallet-adresse. Wallet’en 0Xabf har i øjeblikket stadig 248.027 ETH, svarende til cirka 415 millioner dollars.

Den 5. november 2021 flyttede Buterin ETH til en værdi af 19,5 milliarder dollars fra wallet’en på to uger. I denne periode faldt Ethereum-prisen fra det seneste all-time high på 4.890 dollars. Derudover har kursen ikke nået dette højdepunkt siden da.

Hvordan reagerer krypto-traderne på Buterin-transaktionen?

På tidspunktet for artiklens oprettelse – kun få timer efter den bemærkelsesværdige transaktion på en million dollars – har der ikke været nogen betydelig reaktion fra Ethereum-traderne. Ifølge On-Chain-dataene fra kryptoanalysefirmaet IntoTheBlock domineres Ethereum-markedet stadig af bullerne.

Ifølge IntoTheBlock’s market-depth data har bullerne placeret købsordrer på 277.690 ETH, mens bjørnene kun har placeret salgsordrer på 145.000 ETH.

Grafen over aggregrede børsordrebøger viser den aktuelle fordeling af købs- og salgsordre i realtid på anerkendte kryptobørser.

Som det ses ovenfor, er købsområdet større end salgsområdet. Forskellen udgør cirka 132.700 ETH-ordrer. På trods af at Vitalik Buterin har hævet en million dollars fra sin wallet, ser det ud til, at efterspørgslen på Ethereum-markedet forbliver stabil.

Samlet set kan det siges, at investorerne sandsynligvis vil holde øje med yderligere betydningsfulde transaktioner fra Buterins adresser og Ethereum Foundation-wallets, før de foretager yderligere salg.

Top  Markedet for Non-Fungible Tokens (NFTs) er fuldstændigt kollapset

ETH-prisprognose: Kursen stiger langsomt til 1.800 dollars

Hvis frygten forbundet med Buterins transaktion aftager, kan Ethereum-kursen muligvis langsomt stige til 1.800 dollars igen. IOMAP-dataene (In/Out of Money Around Price) viser også denne relativt positive prognose ved at afspejle fordelingen af ​​nuvæ

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button