Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum har haft en stabil periode med stigning – Hvor går kursen hen?

Ethereum stiger over 2000 $ og viser styrke

Ethereum har oplevet en stabil periode med en nylig stigning, der har bragt handelspillet over den vigtige 1.950-dollarmærke. Ethereum/USD handelsparet viste endda et gennembrud over 2.000-dollar-mærket og 100-timers Simple Moving Average, hvilket indikerer mulige yderligere gevinster.

Bullish Breakout på Time Chart

På ETH/USD time chart har der været et gennembrud over en markant nedadgående trendlinje med en modstand nær $2.010. Dette tyder på, at kryptokurrencien måske er klar til at fortsætte stigningen, med potentiale for yderligere stigninger, medmindre den falder under $1.985 supportniveauet.

Positiv indikator for fortsat stigning

Selvom handelsprisen har været under det 23,6% Fib-Retracement niveau af det seneste stigning fra swing-lav på $1.905 til højden på $2.068, ligger Ethereum stadig over $2.000 og 100-timers Simple Moving Average. Dette er en positiv indikator for den videre udvikling af kryptokurrencien.

Potentielle modstandsniveauer og support

På ETH/USD-parret forventes prisen at støde på modstand omkring $2.050-området og vil sandsynligvis teste den første betydelige modstand på $2.070. En stigning over dette niveau kan udløse yderligere opadgående bevægelser med næste modstand på $2.120. Prisen kan endda sigte efter $2.200-mærket og muligvis endda stige mod $2.250-mærket.

På den anden side ligger den første support nær $2.000 og 100-timers Simple Moving Average, efterfulgt af vigtigere støtte på $1.985 eller 50% Fib-Retracement niveauet af den seneste stigning. Hovedsupportniveauet er på $1.965. Et gennembrud under denne support kan udløse yderligere tab og sende Ethereum mod $1.905-supportzonen på kort sigt.

Samlet set positiv stemning for Ethereum

Sammenfattende viser Ethereum i øjeblikket styrke og kan sigte efter yderligere gevinster, hvis den kan overvinde modstandsniveauerne. Den timelige MACD for ETH/USD mister langsomt momentum i den bulliske zone, mens den timelige RSI ligger over 50-mærket. Hovedsupportniveauet ligger på $1.985 og hovedmodstandsniveauet på $2.070.

Generelt set er stemningen for Ethereum for tiden relativt positiv, men det er vigtigt at holde øje med modstands- og støtteniveauerne. Med handlende og investorer spændt på kryptokurrenciens udvikling i de kommende dage, kan Ethereum muligvis fortsætte sin stigning og give handelsmuligheder for dem på markedet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version