Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum-Investorer trækker sig fra store krypto-børser: Hvad betyder det for prisen på Ether?

Ethereum-Bestände auf Krypto-Börsen im Sinkflug

Ethereum-Investorerne trækker deres ETH-Bestande fra store krypto-børser som Binance og Coinbase. Dette betyder, at mængden af Ethereum på disse platforme er faldet til det laveste niveau siden 2016. Imens stiger Ethereum-kursen markant, hvilket tyder på, at investorerne forventer, at opadgående trend vil fortsætte. Dette kan være et tegn på, at Ethereum ikke længere kun betragtes som et kortvarigt spekulativt aktiv, men snarere som en langsigtet investering.

### Rekordhøj Ethereum bundet i Smart Contracts

For at forstå Ethereum’s tilgængelighed er det vigtigt at se ud over de ether, der er tilgængelige på de centraliserede krypto-børser. Det er også vigtigt at se på mængden af ETH, der er bundet i Smart Contracts gennem Staking-processer og i forskellige decentrale Ethereum-applikationer.

I november nåede Ethereum en ny rekordhøj, hvor over 33 procent af al Ethereum nu er bundet i Smart Contracts. Dette reducerer mængden af ETH i omløb, hvilket i kombination med den faldende tilgængelighed af ETH på børserne skaber en potentiel udbudsmangel. Hvis dette møder en stigende efterspørgsel, f.eks. gennem ETF-køb, kan det resultere i en stigning i Ether-prisen.

For at finde ud af, hvordan det generelle billede ser ud for ETH og hvilke indikatorer der er vigtige nu, kan man læse BTC-ECHO Ethereum Report.

### Konklusion

Eftersom Ethereum-kursen fortsætter med at stige, trækker investorerne deres ETH-besiddelser fra store børser. Samtidig er en rekordhøj procentdel af Ethereum bundet i Smart Contracts. Dette kan indikere, at Ethereum bliver betragtet som en langsigtet investering i stedet for et kortvarigt spekulativt aktiv. Med den faldende tilgængelighed af ETH og potentialet for en udbudsmangel, er der mulighed for, at Ether-prisen stiger yderligere i fremtiden.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version