EthereumKrypto News

Ethereum kæmper for at overvinde modstandsniveauer og starte en genopretning

Ethereum kæmper om at genskabe sin styrke

Ethereum-prisen forsøger at danne en opsvingstrend og bryde niveauet på $1.650 over for den amerikanske dollar. Dog støder Ethereum på vanskeligheder med at overstige niveauerne på $1.660 og $1.670. Kryptokurrencyen har svært ved at opbygge den nødvendige dynamik for en stabil stigning.

ETH/USD opsvingssignaler

På ETH/USD-timeskemaet blev der observeret et brud over en forbindende nedadgående trendlinje nær $1.650 modstandsniveauet. Dette kunne være et tegn på et muligt opsving. Ikke desto mindre støder køberne på modstand ved $1.660 og det 50% Fibonacci retracement-niveau for nedadgående bevægelse fra sving-toppen på $1.698 til bunden på $1.621.

Nuværende handelssituation for Ethereum

Prisen på Ethereum handles pt. nær $1.650 og det 100-timers Simple Moving Average. På den anden side kan prisen støde på modstand nær det $1.660 niveau. Den næste modstand findes nær $1.670 eller det 61,8% Fibonacci retracement-niveau for nedadgående bevægelse.

For en stabil stigning er det nødvendigt for Ethereum at bryde det $1.660 niveau og derefter det $1.700 niveau. En afslutningskurs over $1.670 niveauet kunne drive prisen mod pivot-zonen på $1.700. Yderligere stigninger kunne endda føre prisen mod $1.850 modstandsniveauet.

Dog er der også mulighed for yderligere nedgang, hvis Ethereum ikke er i stand til at overvinde modstanden ved $1.660. Den første support nedadtil findes nær $1.640 niveauet, efterfulgt af vigtig støtte ved $1.620. Et gennembrud under dette niveau kunne føre prisen yderligere ned mod $1.5800 niveauet.

Den timevise MACD for ETH/USD mister bullish momentum, mens den timevise RSI nu er over 50-markeringen.

Top  Ethereum Dencun-Upgrade implementeret med løfte om lavere gasgebyrer - en milepæl for netværkets skalerbarhed.

Uvisheden om Ethereum

Samlet set er den nuværende situation for Ethereum stadig usikker. Kryptokurrencyen kæmper for at bryde modstandsniveauerne og starte en opsvingstrend. De kommende timer vil vise, om Ethereum vil kunne opbygge den nødvendige dynamik, eller om der vil være yderligere nedgang.

Mislykket.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button