EthereumKrypto News

Ethereum kæmper med at komme sig over 1.700 dollars modstandsniveau

Ethereum kæmper for at genvinde modstandsniveauet på $1.700

Ethereum har i øjeblikket problemer med at komme sig over modstandsniveauet på $1.700 i forhold til dollars værdi. Prisen ligger under dette niveau samt det 100-timers glidende gennemsnit. Hvis denne situation fortsætter, kan det resultere i yderligere fald.

En vigtig nedadgående trendlinje

En analyse af timechartet viser en vigtig nedadgående trendlinje, der dannes med en modstand tæt på $1.680. Ethereum har svært ved at bryde denne modstandslinje og handles nu under niveauet på $1.700 samt det 100-timers glidende gennemsnit.

Muligheden for yderligere modstande

Der er en risiko for, at prisen vil støde på modstande tæt på $1.680 og trendlinjen. Hvis Ethereum ikke formår at overvinde modstandsniveauet på $1.700, er der risiko for yderligere fald.

Efter den seneste opgang fra området omkring $1.520 kunne Ethereum, ligesom Bitcoin, komme sig over niveauerne på $1.550 og $1.580. Dog viste modstandsniveauet på $1.700 sig at være for stærkt til at blive brudt.

På chartet kan man tydeligt se, at prisen nu falder og handles under 23,6% Fibonacci retracement niveauet for opsvinget fra $1.517 til $1.716.

Nærliggende modstande og støtteniveauer

Den næste modstand er på $1.690 eller det 100-timers glidende gennemsnit, efterfulgt af de vigtige niveauer på $1.700 og $1.720. En lukkekurs over $1.720 kan føre til en betydelig stigning og presse prisen mod modstandsniveauerne på $1.750 og endda $1.880.

Hvis prisen fortsætter med at falde, er det første støtteniveau nær $1.620 eller 50% Fibonacci retracement niveauet for opsvinget. Hvis Ethereum bryder denne støtte, kan der være yderligere tab, med næste vigtige støtte på $1.565. Yderligere tab kan midlertidigt føre prisen mod niveauet på $1.520.

Top  Over en milliard dollars likvidationer driver XRP-prisen til nye højder

Aktuelle tekniske indikatorer

De nuværende tekniske indikatorer tyder på en nedadgående tendens. MACD for ETH/USD mister momentum i den nedadgående zone, mens RSI nu ligger under 50-marken.

Konklusion

Samlet set har Ethereum i øjeblikket svært ved at komme sig over modstandsniveauet på $1.700. Der er risiko for yderligere fald, hvis prisen forbliver under dette niveau på kort sigt. Investorer bør derfor holde øje med de næste modstands- og støtteniveauer for at træffe informerede handelsbeslutninger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button