Krypto News

Ethereum kämpft: Fällt der Kurs auf 1.500 Dollar oder erreicht er 3.000 Dollar? XRP-Rallye verpasst? Jetzt einsteigen und XRP20 im Presale sichern

Ethereum-kursen falder, mens XRP er på vej op

Ethereum-investorer har haft det svært i de seneste måneder. Efter en stærk start på året, hvor stort set alle topcoins oplevede en stigning, er situationen nu en anden. Efter at have nået sit årlige højdepunkt på over $2.130, er ETH nu faldet betydeligt, og der er ingen tegn på, at den vil nå de $2.000 igen foreløbig. Spørgsmålet er nu, om kursen vil falde til $1.500 eller nå $3.000 inden da.

En investering i kryptokurver i januar har uden tvivl været mere givende end en investering i april. Især hvis man satser på Ether. I april steg Ether-kursen til $2.137 efter en positiv melding om Shanghai-opgraderingen. Siden da er kursen langsomt, men sikkert faldet.

Shanghai-opgraderingen frigav for første gang de Ether, som havde været låst siden overgangen fra Proof of Work til Proof of Stake. Selvom der er sket meget på Ethereum-blockchainen siden opgraderingen for at bevare konkurrenceevnen og blive mere brugervenlig, er de store kursstigninger udeblevet.

I de seneste uger var der en stigning op mod $2.000, efter at en domstol i USA besluttede, at offentligt handlede XRP ikke er værdipapirer. På grund af SEC’s sager mod Coinbase og Binance har der også været spekulation om, hvorvidt Ether i fremtiden kan blive betragtet som et værdipapir efter overgangen til Proof of Stake.

SEC har nu appelleret afgørelsen i Ripple-sagen, hvilket igen sætter spørgsmålstegn ved Ethereums status. Sagerne mod de største kryptobørser i verden påvirker også stemningen, især mod Binance, hvor det kan synes som om, at næste skandale snart vil ryste markedet og kaste det tilbage.

Top  Opdater din manager magazin App nu for at bevare adgang til gratis nyheder og analyser!

På den anden side sker der meget i øjeblikket for at øge Ethereum’s skalerbarhed og reducere transaktionsomkostningerne på lang sigt. Layer-2-løsninger kan snart betyde, at Ethereum-blockchainen kan håndtere hundredvis af transaktioner pr. sekund og dermed fjerne dens største svaghed.

PayPal har endda oprettet deres egen stablecoin på Ethereum, og Visa har vist teknologi, der gør det muligt at betale gasgebyrer med et kredit-/betalingskort. Og Coinbase har officielt lanceret deres Ethereum Layer 2.

Med disse forskellige faktorer kan Ether-kursen enten dykke dramatisk i de kommende uger på grund af nyheder om Binance eller skyde i vejret på grund af de positive udviklinger på kryptomarkedet. Det er sjældent, at det har været så uklart, om den næste store rally er på vej eller om der venter dramatiske kursfald.

Diversificering af portefølje for at mindske volatiliteten

Kryptomarkedet er kendt for sin høje volatilitet. De seneste måneder har vist, at det at satse kun på Ethereum kan føre til tab, mens investeringer i XRP næsten kan fordoble ens kapital. Top 20-listen over kryptovalutaer efter markedsfriværdi viser sjældent så forskellige resultater som nu.

I sådanne tider kan det være en god idé at diversificere sin kryptoportefølje for at dække det brede marked bedre.

XRP20: Den decentrale XRP-token

Selvom det på XRP20’s hjemmeside tydeligt fremgår, at tokenen ikke har nogen forbindelse til XRP eller Ripple, virker investorer alligevel begejstrede for konceptet med en decentral XRP20-token på Ethereum-blockchainen. XRP20-tokenet har også en staking-funktion og en forbrændingsmekanisme, hvor 0,1 % af hver transaktion brændes.

Dette gør XRP20 deflationær, hvilket på lang sigt kan have en positiv indvirkning på kursen. XRP20 er netop blevet lanceret i presale og har allerede indsamlet mere end $2,1 millioner. Med den nuværende dynamik forventes presalen at være udsolgt inden længe, og DEX-noteringen kunne finde sted allerede næste uge. I en tid, hvor 2.0-tokens på decentrale kryptobørser har stor hype omkring sig, kan XRP20 være den næste mønt, der giver tidlige investorer en fortjeneste på over 1.000 %.

Top  Bitcoin og Ether falder: Kryptomarkedet under pres på grund af faldende efterspørgsel og usikkerhed på markedet

Shibie Presale slutter snart

Shiba Inu (SHIB) har haft en stærk stigning i de seneste uger op til lanceringen af Shibarium. Det skal dog nævnes, at den nuværende stigning kun delvis opvejer tidligere måneders tab. SHIB er dog igen dagligt i top 20 listen over mest handlede mønter.

Den aktuelle hype omkring Barbie-filmen har også skabt international opmærksomhed og slået alle rekorder. Dette gør den nye meme-coin Shibie til et hot emne, og den har derfor gode forudsætninger for en stor stigning ved lanceringen. SHIBIE er i øjeblikket tilgængelig i presale, men denne slutter om få dage.

Da kun tokens til en værdi af $500.000 tilbydes i presalen, og markedsværdien derfor stadig er relativt lav ved lanceringen, har SHIBIE et stort potentiale for stigning og kan tilføjes til listen over meme-coins, der kan fordoble investorernes kapital på kort tid. Allerede nu er ca. 70 af tokensne, der tilbydes i presalen, blevet solgt, så presalen kunne ende før tidsfristen på websitet.

Artikel for CryptoPR.com
For at kontakte os: info@cryptopr.com eller via denne side.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button