BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum-Kurs (ETH) profitiert von guter Stimmung am Krypto-Markt

Ethereum-kursen stiger: ETH drager fordel af positiv stemning på kryptomarkedet

Ethereum (ETH) er på vej opad. Ether-kursen brød den 9. november 2000-dollar-mærket midt på dagen. Investorer glæder sig over en stigning på otte procent inden for 24 timer. Dette medfører en ugentlig stigning på næsten ti procent. I løbet af måneden er der en stigning på over 25 procent for Ether.

Årsagen til denne opblussen er håbet om en Ethereum ETF gennem iShares, et brand for indeksfonde fra verdens største formueforvalter BlackRock. Det afgørende for dette håb er den nylige registrering af Ethereum ETF i Delaware.

Både James Seyffart og Eric Balchunas, analytikere for det amerikanske økonomimagasin Bloomberg, bekræfter denne meddelelse.

Et Exchange Traded Fund (ETF) er en børsnoteret indeksfond, der afspejler udviklingen af en indeks. Håbet om en sådan fond for kryptovalutaer er normalt forbundet med kursstigninger, da det åbner aktivklassen for en større tilskuergruppe, potentielt tiltrækkende en større gruppe investorer. BTC-ECHO’s chefredaktør, Sven Wagenknecht, siger: “Hvad der gælder for Bitcoin, gælder også for Ether: Mange investorer ønsker at investere via ETF for at deltage i potentialet for den største smart contract-platform. Især for institutionelle investorer er det det perfekte køretøj til at opnå eksponering mod aktivet inden for rammerne af regulering.”

Ethereum-kursen (ETH) drager fordel af positiv stemning på kryptomarkedet

Ether-kursen integrerer sig godt med sine stigninger i det samlede billede på kryptomarkedet. Alle Top-10-coins (undtagen stablecoins) kan notere stigninger i løbet af de seneste 24 timer. Bitcoin-kursen har brudt 37.500-dollar-mærket og har oplevet en syv procent stigning, svarende til Ether (ETH). Den stærkeste Top 10-coin i øjeblikket er Solana (SOL), der oplever en stigning på 14 procent inden for 24 timer.

Top  Binance US: Domstol afviser klart SEC!

Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button