Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum Kurs steigt gen 4.000 Dollar trotz Verzögerung der SEC-Entscheidung über Spot-ETF – Bitcoin Kurs verfehlt Allzeithoch bei 69.000 Dollar nur knapp

Ethereum Kurs steigt gen 4.000 Dollar trotz Verzögerung der SEC-Entscheidung über Spot-ETF

## Ethereum Kurs stiger mod 4.000 Dollar

Til trods for en udsættelse af beslutningen om BlackRocks ansøgning om en børsnoteret Ether-Spot-ETF, fortsætter prisen på det næststørste kryptoaktiv på markedet med at stige. Efter den seneste Bitcoin-rally forventes det, at kryptoaktiver fra de sekundære og tertiære rækker også vil nyde godt af den positive udvikling. Bitcoin (USD) havde kun lidt forpasset sit nuværende rekordhøje niveau på 69.000 dollar fra november 2021 natten mellem mandag og tirsdag. Ether-investorer kan nu sigte mod det psykologiske niveau på 4.000 dollar.

### SEC kunne dog i fremtiden give grønt lys til Ether-Spot-ETF

Ifølge en ansøgning om godkendelse, der blev offentliggjort mandag, har USA’s tilsynsmyndighed, Securities and Exchange Commission (SEC), udsat deres beslutning om BlackRocks ansøgning om en Ether-Spot-ETF. I november havde verdens største formueforvalter indgivet en ansøgning om iShares Ethereum Trust. Allerede den 10. januar godkendte SEC for første gang i historien såkaldte Bitcoin-Spot-ETF’er. Dog kan mottoet for SEC være “Udskudt er ikke opgivet”. Det er meget muligt, at myndigheden snart vil give grønt lys til en Ether-Spot-ETF.

## Bitcoin Kurs nærmer sig næsten rekordhøjt på 69.000 dollar

Bitcoin har for nylig kun været omkring 150 dollar væk fra sit nuværende rekordhøje niveau. I mellemtiden faldt prisen endda til næsten 65.000 dollar. Det faktum, at rekordhøjt niveau nu er i umiddelbar nærhed, får markedsdeltagere til at træde på bremsen. Især tekniske salg kan kræve tålmodighed fra investorerne. For mange investorer ser rekordhøjet niveau ud til at være et delmål og dermed en ideel lejlighed til at tage overskud. Det er ikke overraskende, at kursen stopper ved en imponerende kursstigning. Momentum er stadig tydeligt på børsmod. Det rekordhøje niveau vil snart blive overgået.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version