EthereumKrypto News

Ethereum lancerer en Ethereum OS-smartphone: Sådan fungerer den og hvordan kan den forudbestilles?

Ethereum startet ein Ethereum OS-Smartphone

Ethereum har annonceret lanceringen af en smartphone med Ethereum OS som operativsystem. Dette innovative produkt sigter mod at gøre den største Smart-Contracts-platform, der understøttes af Ethereum, endnu mere decentral, transparent og censurbestandig. Ethereum-fans har mulighed for at forudbestille denne telefon ved at præge bestemte NFTs (ikke-fungible tokens).


Vorbestellungen für Ethereum Phones jetzt möglich

Kunder i USA, Canada og Europa har nu mulighed for at forudbestille de såkaldte “Ethereum Phones”. Disse mobiltelefoner kommer allerede med Ethereum-operativsystemet forudinstalleret. Tilgængeligheden af den første bølge af telefoner er dog kun begrænset til Ethereum-fans, der præger bestemte NFTs. Dette fremgår af en officiel erklæring.


Det Ethereum Phone, der er baseret på den populære Google Pixel 7a, betragtes som den første fysiske telefon, der er udstyret med Ethereum-operativsystemet (ethOS). Ethereum følger dermed Solanas eksempel, der for nylig lancerede deres Saga-telefon på markedet. Saga-telefonen er i øjeblikket tilgængelig i Canada, USA, Storbritannien, EU og Australien.


Funktioner i Ethereum Phones

ethOS-softwaren på Ethereum Phone muliggør problemfri interaktion med Ethereum-netværket. Smartphonen har forskellige komponenter, herunder en integreret decentral betalingsløsning, en ikke-opbevaringspligtig kryptowallet, en decentral messenger og integration med Ethereum Name Service (ENS).


Vorbestellung durch Prägung von ethOS-Telefon-NFTs

For at reservere en Ethereum Phone under forhåndsbestillingskampagnen bliver Ethereum-supportere bedt om at præge bestemte NFTs på kampagnens hjemmeside. I øjeblikket kan disse NFTs købes for 0,39 Ethereum (ETH), hvilket svarer til en tilbagebetaling på cirka 650 dollars et år efter købet. Dem der præger og indløser deres ethOS-NFT vil modtage deres fysiske ethOS-telefon direkte hjemme. Leveringen begynder om efteråret 2023.

Top  Bitcoin-Spot-ETF's SEC-godkendelse truer MicroStrategy's forretningsmodel - Aktiekursen ude af trit med kerneforretningen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button