Krypto News

Ethereum-Marktkapitalisierung fällt unter 200 Milliarden Dollar – Kryptowährungsmarkt leidet unter Verlusten

Ethereum og den generelle nedgang på kryptomarkedet

Markedsvurderingen af Ethereum, den anden største kryptocurrency, er faldet under 200 milliarder dollars mærket. Dette repræsenterer et fald på over 50 milliarder dollars fra årets højdepunkt i april. Efter fremkomsten af ​​Shanghai-Upgrade blev Ethereum vurderet til over 252 milliarder dollars. Men Ethereum er ikke den eneste store taber. Den samlede markedsvurdering af digitale valutaer er faldet til 1,05 billioner dollars.

Selvom Ethereum har genvundet sig en smule siden det seneste fald til 1.551 dollars, ser det ikke ud til at nå det tidligere niveau så hurtigt igen. Denne uge har heller ikke bragt nogen lettelse, og det virker usandsynligt, at årets højdepunkt på over 2.137 dollars kan nås igen. Ethereum er ikke den eneste valuta med store tab. Bitcoin, den største kryptocurrency, faldt også til under 500 milliarder dollars på et tidspunkt.

Ethereum er dog stadig i stand til at bevare sin markedsdominans på 18,9%, men som de fleste af de øverste 100 mønter har det oplevet næsten daglige fald i værdi i de seneste uger. Ethereum-holdere har tabt næsten 9% i løbet af de sidste 7 dage. På månedsbasis har Ethereum mistet mere end 10%, hvilket betyder, at det kun har en år-til-dato-afkast på knap 40% tilbage. Dette er stadig imponerende, men det har tidligere været over 70%.

Selvom der er positive nyheder om Ethereum og udviklere fortsat arbejder hårdt for at holde blockchain konkurrencedygtig, forbliver presset på kryptomarkedet. Ethereum, ligesom de fleste andre valutaer, står i skyggen af ​​Bitcoin og de udviklinger, der påvirker hele markedet, og kan tilsyneladende ikke overpræstere resten af ​​markedet, uanset bestræbelserne.

Top  Jim Cramers Bitcoin-Vorhersagen: Erneut zeigt sich, dass seine Ratschläge nicht immer zuverlässig sind

Kryptomarkedet i en nedgangsperiode

Ikke kun det digitale valutamarked oplever tab i øjeblikket. Kriser, der kunne udskydes i årevis, ser ud til at være ved at eskalere, hvilket påvirker de fleste aktiver. Ejendomsmarkedet vakler, Kinas økonomi er i stå, og den næste økonomiske krise tegner sig langsomt, men sikkert. Under disse omstændigheder er det også svært for Bitcoin og andre kryptocurrencier at fortsætte med deres opgang.

Men der er allerede blevet talt om det store kryptoboom det efterfølgende år i så lang tid, at det faktisk kunne blive en selvbekræftende profeti, hvor investorer handler derefter og virkelig får kryptomarkedet til nye højder. Indtil da skal investorer dog være forberedt på, at Ethereum (ETH) og mange andre valutaer kan falde yderligere, før de begynder at stige igen.

Skift af fokus mod meme-mønter og $SONIK-pre-sale

Mens situationen for de store mønter spidser til, opnås der stadig ekstremt høje afkast på meme-mønter. Gevinster på 1000% eller mere er dagligdags, ligesom totaltab. Siden fremkomsten af ​​PEPE er investorernes risikovilje steget, og de håber på at finde den næste meme-mønt, der kan gøre millioner ud af et par hundrede dollars.

En af de næste projekter, der har potentialet til dette, er $SONIK. Projektet hævder at være den hurtigste meme-mønt til at nå denne milepæl. Hvis dette lykkes, vil det give store gevinster for investorer, der køber i pre-sale.

$SONIK drager fordel af navnet og udseendet af den populære klassiker Sonic the Hedgehog fra SEGA, men det klargør klart på sin hjemmeside, at projektet ikke har nogen tilknytning til det. Med en integreret Staking-funktion adskiller Sonik Coin sig tydeligt fra andre meme-mønter. Dette giver holdere mulighed for at stige deres token og modtage yderligere belønninger i form af flere tokens. Dette giver købere en ekstra passiv indkomstmulighed.

Top  FTX's Finansielle Transparens og Opgørelse af Aktiver: En Gennemgang af Børsens Milliardstore Krypto-Portefølje og Konkursbehandling

Staking-funktionen bliver allerede i dag taget godt imod af købere i pre-sale, da APY’en for øjeblikket stadig er på 179%. Dette vil dog falde, når Staking-poolen bliver større, men det kan stadig ende i et midt- til højtoprift område på lang sigt. Der er allerede blevet staked mere end 13 milliarder tokens.

Countdown på hjemmesiden angiver, at pre-sale slutter om mindre end 13 dage. Dog er der kun tokens til en værdi af omkring 2 millioner dollars tilgængelige i pre-sale, og $SONIK nærmer sig allerede 400.000 dollars, så meme-mønten kunne meget vel blive udsolgt meget tidligere.

600 token respresenterer 50% af det totale tilbud af tokens. Dette betyder, at $SONIK har en vurdering på omkring 4 millioner dollars ved lanceringen. Hvis det lykkes at bryde 100 millioner dollars mærket, vil det betyde en stigning på 25 gange værdien for investorer fra pre-sale.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button