Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum: Mehr als nur eine digitale Währung? – Diskussion über das Potenzial der Blockchain-Technologie

Softwareingeniør Max Resnick argumenterer for, at Ethereum har potentiale ud over en digital valuta.

Resnick diskuterede i dag sit syn på det bredere potentiale af Ethereum på X-platformen. Han påpegede, at selvom Ethereum ofte betragtes som en bog over dets native aktiv ETH, strækker dets evner sig langt ud over at være en værdibevarende enhed eller en form for digital valuta. Han fremhævede, at Ethereum repræsenterer “fremtiden for finanssektoren”.

Hans kommentarer afspejlede ideen om, at Ethereum’s blockchain ikke er begrænset til at være digitalt sølv eller en decentral version af Venmo. I stedet understregede han kraften i Ethereum til at omforme den globale markedsplads ved at forbedre markedseffektiviteten. Den pro-Ethereum-softwareingeniør forklarede:

“Jeg vil hellere arbejde på at gøre globale markeder mere effektive end digitalt sølv eller tilladt Venmo.”

## Vitalik Buterin fortsætter sondringen

Denne dristige vision fik medstifteren af Ethereum, Vitalik Buterin, til at reagere direkte og dykke dybere ned i Resnicks tanker. “Hvilke ineffektiviteter på den globale markedsplads vil du helst løse?” spurgte Buterin.

I sin reaktion skitserede Resnick sit fokus på at minimere transaktionsomkostninger ved at eliminere rentetærskende mellemmænd, reducere spreads og forbedre den globale markedstilgang. Hans mål er at styrke netværkseffekter ved at gøre markederne mere tilgængelige og effektive og dermed muligvis frigøre Ethereum’s fulde potentiale som en transformerende kraft i det globale finanssektor.

Forretningsudvikler Pablob deltog i diskussionen og fremhævede problemet med transaktionsomkostninger i mindre flydende markeder. “De fleste transaktionsomkostninger uden for hyperflydende markeder opstår på grund af manglende tillid mellem parterne,” sagde han. Han påpegede, at revisorer, risikovurderinger og due diligence bidrager betydeligt til disse omkostninger.

En anden kommentator nævnte de høje gebyrer, som auktionshuse opkræver, og spurgte efter Resnicks løsning.

## Ethereum “ikke” fremtiden for finanssektoren

Imens kritiserede X-brugeren Lazarillo Resnicks udtalelse og kaldte det “absurd” at hævde, at Ethereum er fremtiden for finanssektoren. Lazarillo argumenterede for, at Ethereum måske ikke er fremtiden for finanssektoren, bare fordi ideen er blevet gentaget gennem årene.

Resnick svarede og enigede sig i, at gentagelse ikke gør det sandt, men det vil bygge det. Han tilføjede, at Ethereum har brug for ændringer for at realisere sit potentiale.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version