Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum: Negativ kurs, faldende aktivitet og pessimistisk sentiment signalerer forventede tilbageslag

Er Ethereum på vej mod røde tal?

På det seneste er der flere negative tegn i forbindelse med Ethereum (ETH). Både kursen, aktiviteten på blockchain-platformen og det sociale sentiment er begyndt at dale. Et af disse negative tegn er, at medstifteren af Ethereum, Vitalik Buterin, har overført 400 ETH til den centraliserede handelsplatform Coinbase. Typisk ses store overførsler til centrale børser som et signal om forberedelser til salg.

Forventede tilbageslag for Ethereum

For øjeblikket oplever Ethereum både en prisstagnation, en negativt indstillet stemning og et manglende momentum. Sidste uge bevægede Ethereum sig også ikke i takt med Bitcoin. Analytikeren “@Ali_Charts” konstaterede i slutningen af sidste uge:

“Der er endnu ingen tegn på købsinteresse blandt Ethereum-hvalene.”

Endnu mere bekymrende er det, at wallets med over 10.000 ETH har været faldende denne måned.

ETH Wallet Balance

Kilde: X/@ali_charts

“Immortal Crypto” forudsagde den 25. september yderligere tilbageslag for Ethereum og forventede, at prisen ville falde til mellem 1.300 og 1.500 USD i de kommende uger. Trods dette forblev investoren rolig og planlægger stadig at købe mere Ethereum. “Jeg tror, at Ethereum på et tidspunkt vil overstige Bitcoin – dog ikke på samme måde som i den foregående cyklus,” sagde han.

De fleste eksperter er enige om, at en strategi med kontinuerligt køb på lave kursniveauer er den bedste til at opnå solide gevinster i det kommende år.

Ethereum Chart

Kilde: X/@cryptoquant_com

On-chain-analyseplatformen CryptoQuant advarede om en mulig short-squeeze for Ethereum og bemærkede negative finansieringsrater på derivatmarkederne. CryptoQuant udtalte, at “dette tyder på, at futureshandlere har en pessimistisk syn på ETH, hvilket øger sandsynligheden for yderligere prisfald.”

Prognosen for ETH-kursen

ETH-kursen faldt igen mandag morgen under de asiatiske handelstider. Det svarer til en nedgang på én procent, og ETH nåede et dagslavpunkt på 1.570 USD for få timer siden.

ETH Kurs

Kilde: BeInCrypto

Kryptovalutaen har dog genoprettet sig en smule og lå på tidspunktet for denne artikel på 1.580 USD. Yderligere tilbageslag synes dog sandsynlige.

Traditionelt set er oktober en bjørnetid både for aktiemarkeder og kryptovalutaer. Derfor kan de tidligere nævnte prisprognoser meget vel vise sig at være rigtige i de kommende uger. Dog er det værd at bemærke, at Ethereum-staking stadig er gavnligt og når nye milepæle, hvilket giver et positivt langvarigt perspektiv for Ethereum.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version