Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum-Pris bestræber sig på et vigtigt gennembrud over $1.650 efter positiv udvikling

Ethereum-Pris bevæger sig mod vigtigt modstandsniveau af $1650

Ethereum, den populære kryptocurrency, er inde i en positiv trend og forsøger at bryde igennem det vigtige modstandsniveau på $1650. Den aktuelle pris for Ethereum ligger over $1610 og det 100-timers Simple Moving Average (SMA).

Bullish Momentum Forventes at Drive Prisen Højere

På den timebaserede Ethereum/USD-graf kan man se dannelse af en kortvarig stigende kanal med en støtte nær $1630. Dette indikerer, at prisen kan fortsætte med at stige. For at opnå en kontinuerlig opadgående bevægelse skal Ethereum-slutkursen overstige både $1650 og $1670. Hvis prisen bryder igennem denne modstand, kan det føre den op mod $1750 og måske endda $1880.

Mulighed for en Nedadgående Bevægelse

Der er dog også mulighed for, at Ethereum kan opleve et tilbageslag, hvis det ikke formår at bryde igennem $1650-modstanden. Den første nedadgående støtte ligger nær $1630 og den nedadgående kanaltrendlinje. Hvis Ethereum fortsætter med at falde, vil den næste vigtige støtte findes ved $1610, det 100-timers SMA og det 50% Fibonacci-Retracement-Level for den seneste stigning.

Tekniske Indikatorer understøtter Bullish Trend

De tekniske indikatorer antyder en bullish trend, da den timebaserede MACD viser øget dynamik, og RSI ligger over 50-niveauet.

Opsummering og Afsluttende Bemærkninger

Alt i alt befinder Ethereum sig i øjeblikket på en positiv vej og arbejder sig hen imod en vigtig opadgående bevægelse over $1650. Det er interessant at se, om prisen vil kunne bryde igennem dette niveau og fortsætte med at stige. Forhandlere og investorer bør være opmærksomme på de nævnte modstands- og støtteniveauer for at træffe deres handelsbeslutninger.

Exit mobile version