EthereumKrypto News

Ethereum-Pris falder under 1.850 dollar: Vil der være yderligere tab?

Ethereum oplever prisfald og kan lide yderligere tab

Ethereum, en af de største kryptokurver efter markedsstørrelse, har oplevet betydelige prisfald i de seneste dage. Ethereum-prisen er faldet under den 1.850-dollars zone i forhold til US-dollar og kan potentielt lide yderligere tab ved at bryde den vigtige støtte på 1.800 dollar.

Ethereum kæmper med at overvinde modstandszonen

Ethereum-prisen havde problemer med at komme sig over modstandszonen på 1.860 dollar. Ligesom Bitcoin forblev Ethereum i en bearish zone og udvidede sit fald under den 1.850-dollars mark.

Prisen falder mod vigtig støtte

Prisen faldt markant under støtten på 1.830 dollar og nåede endda ned til nær 1.800-dollars mark. Et dyk til 1.811 dollar blev dannet, og prisen konsoliderer nu sine tab. Der var en mindre opsvingsbølge over niveauet på 1.820 dollar, da prisen nåede det 23,6% Fibonacci retracement-niveau for det seneste fald.

Ethereum handles dog nu under 1.840 dollar og er under det 100-timers Simple Moving Average (SMA). På ETH/USD-timeskemaet dannes også en vigtig bearish trendlinje med en modstand nær 1.835 dollar.

Potentielle niveauer af modstand og støtte

Hvis prisen fortsætter med at stige, kan den støde på modstand nær 1.835-dollar mærket eller trendlinjen. Disse områder ligger tæt på 50% Fibonacci retracement-niveauet for det seneste fald fra svinghøjden på 1.854 dollar til lavpunktet på 1.811 dollar. Den næste modstand ligger på 1.840 dollar eller det 100-timers SMA.

Top  Mt Gox's treuhänder vil udbetale tilbagebetalinger i Bitcoin og Bitcoin Cash fra juli 2024

På den anden side er der Risiko for yderligere tab, hvis Ethereum ikke formår at bryde modstanden på 1.840 dollar. Det første niveau af støtte nedad er nær 1.810 dollars mærket. Dog ligger den vigtigste støtte i zonen på 1.800 dollar. Hvis køberne ikke formår at forsvare denne støtte, kan der opstå yderligere tab. Det næste store niveau af støtte ligger nær 1.760 dollar mærket, efterfulgt af en mulig bevægelse mod 1.720 dollar mærket.

Bearish tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer for Ethereum viser fortsat en bearish tendens. Den timelige MACD (Moving Average Convergence Divergence) vinder momentum i den beariske zone, mens RSI (Relative Strength Index) for ETH/USD ligger under det 50-mark.

Opsummering

Samlet set falder Ethereum-prisen i forhold til US-dollar og kan potentielt lide yderligere tab. Den næste vigtige støtte ligger på 1.800 dollar, mens modstanden ligger på 1.850 dollar. Handlende og investorer følger spændt med for at se, hvordan situationen udvikler sig, og om Ethereum kan holde støtten eller står over for yderligere tab.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button