Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum-Prisen kæmper med at holde sig over $1.600, mens den langsomt nærmer sig dette niveau

Ethereum-Pris: Udfordringer ved at holde støtteniveauet på 1.600 $

Ethereum-prisen har for nylig oplevet problemer med at bevare sin position over det kritiske støtteniveau på $1.600 og bevæger sig langsomt nedad mod dette niveau. På nuværende tidspunkt er prisen under både $1.640 og det 100-timers Simple Moving Average (SMA). På ETH/USD-timediagrammet dannes der en forbundende bullish trendlinje med en nærliggende support på omkring $1.620.

Modstandsniveauerne, der skal overvindes for at starte en opadgående bevægelse

For at starte en opadgående bevægelse skal Ethereum kunne bryde igennem modstandsniveauerne på $1.650 og $1.665. Det næste store modstandsniveau ligger ved $1.750. Hvis prisen bryder igennem dette niveau, kan det føre den videre i retning af modstandsniveauet på $1.850 og måske endda $1.920.

Fortsat nedadgående trend, hvis modstandsniveauet på $1.665 ikke overvindes

Hvis Ethereum ikke formår at bryde igennem modstanden på $1.665, kan den nedadgående trend fortsætte. Den første support findes ved $1.620, og den næste vigtige support ligger ved $1.600. Hvis prisen bryder igennem dette niveau, kan det føre til yderligere tab og presse prisen ned mod $1.540 og endda $1.500.

Bærende tendens ifølge tekniske indikatorer

De tekniske indikatorer tyder på, at MACD-måleren mister momentum, og RSI-niveauet er under 50-markeringen. Dette indikerer en bærende tendens for Ethereum-prisen.

Den usikre situation for Ethereum

Alt i alt er situationen for Ethereum i øjeblikket usikker. Det er afgørende at se, om prisen kan holde fast i den vigtige support på $1.600 og om den kan overvinde modstandsniveauerne. Både handlende og investorer bør nøje følge med i de videre udviklinger for at træffe velinformerede beslutninger.

Exit mobile version