Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum sakker bagud i den seneste rally i forhold til Bitcoin på grund af negativ investorstemning

Ethereum underperformer Bitcoin på grund af negativ stemning blandt investorer

Ethereum har endnu ikke formået at nå de højder, der blev fastlagt i begyndelsen af året, mens Bitcoin viser imponerende præstation.

Negativt nettoabnehmervolumen påvirker Ethereum

Ved den seneste kryptomarkedrally har Ethereum klaret sig markant dårligere end Bitcoin. En analytiker fra CryptoQuant hævder, at dette skyldes Ethereum’s negative nettoabnehmervolumen. Nettoabnehmervolumen er en indikator, der måler forholdet mellem købsvolumen og salgsvolumen på Bitcoin-futuresmarkedet. Positive værdier indikerer stærkt købspres, mens negative værdier indikerer en pessimistisk stemning blandt investorer.

Ifølge et indlæg fra Community Manager hos CryptoQuant Netherlands, Maartunn, har Ethereum’s nettoabnehmervolumen været overvejende negativt i de seneste måneder. Dette tyder på, at stemningen omkring Ethereum forbliver pessimistisk. I modsætning hertil har Bitcoin oplevet perioder, hvor købsvolumen har overgået salgsvolumen, hvilket indikerer stærkt købspres.

Ethereum’s pris afspejler manglende købspres

Det manglende købspres på Ethereum afspejles også i prisudviklingen. Ethereum-prisen har endnu ikke nået de højder, der blev fastlagt i begyndelsen af året. Mens Bitcoin har overskredet det højeste niveau på 31.000 dollars, der blev fastsat i juli, og nu handles til over 34.000 dollars, ligger Ethereum-prisen stadig omkring 1.800 dollars, markant under det højeste niveau på 2.100 dollars i april.

Det forventes, at Ethereum vil fortsætte med at være bagud i forhold til Bitcoin, så længe investorernes stemning forbliver negativ, og nettoabnehmervolumen forbliver negativ. Bitcoins positive præstation står i kontrast til Ethereum og kan tyde på, at investorer fortsat har mere tillid til Bitcoin.

Det er fortsat at se, hvordan nettoabnehmervolumen og investorernes stemning udvikler sig i de kommende uger og om Ethereum vil være i stand til at indhente Bitcoin og nå sine egne højder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version