EthereumKrypto News

Ethereum står over for udfordringer med at bryde den 1.850-dollar-zone og forventes at falde mod $1.800 niveauet.

Ethereum står overfor udfordringer i forsøget på at bryde 1.850-dollars zonen

Ethereum, den næststørste kryptocurrency efter markedsværdi, kæmper for at bryde igennem modstanden ved 1.850 dollars og 1.860 dollars. Prisen ligger også under det 100-timers Simple Moving Average (SMA), hvilket skaber usikkerhed om den kortsigtede retning for ETH.

En kontraherende trekant øger usikkerheden

ETH/USD hourly chart viser dannelse af en kontraherende trekant med en vigtig støtte nær 1.840 dollars. Når prisen er fanget i dette mønster, er der typisk en betydelig bevægelse i vente, enten opad eller nedad. Ethereum skal dog bryde igennem modstanden ved 1.860 dollars for at undgå yderligere nedgang.

Dagens handelsoplevelse for Ethereum

I løbet af de seneste handelssessioner har Ethereum reageret på en lignende måde som Bitcoin i den overordnede nedtrend. Ethereum pris toppede omkring 1.853 dollars, men faldt derefter under 1.840 dollars niveauet. Prisen konsoliderer nu tabene efter et lavpunkt på 1.837 dollars.

Nøgleniveauer at overvåge

For at styrke sin position skal Ethereum overvinde modstanden ved 1.850 dollars og derefter 1.860 dollars, som begge er vigtige niveauer at holde øje med. En lukning over 1.860 dollars kan potentielt bane vejen for en stigning op imod 1.880 dollars og endda den vigtige 2.000-dollarszone.

Den mulige fortsættelse af nedtrenden

Hvis Ethereum ikke formår at bryde igennem modstanden ved 1.850 dollars, er den første support på 1.840 dollars og den nedre trendlinje for den kontraherende trekant. En afgørende support findes ved 1.835 dollars. Hvis denne support brydes, kan vi se yderligere tab, og prisen kan midlertidigt gå ned mod 1.800 dollars.

Top  ApeCoin og Shiba Inu: Udfordringer og usikkerhed i kryptomarkedet

Tekniske indikatorer viser røde signaler

De tekniske indikatorer peger også på en nedadgående stemning. Den timebaserede MACD (Moving Average Convergence Divergence) mister momentum i den negative zone, og RSI (Relative Strength Index) ligger nu under 50-marken. Dette indikerer, at sælgerne har overtaget markedet, og at en fortsættelse af nedtrenden kan være sandsynlig.

Konklusion

Samlet set står Ethereum overfor en betydelig udfordring med at bryde den vigtige modstand ved 1.850 dollars. Hvis prisen ikke formår dette, kan vi se yderligere fald og test af supportniveauer ved 1.835 dollars og 1.800 dollars. Det er vigtigt for erhvervsdrivende at holde øje med disse nøgleområder for at identificere potentielle handelsmuligheder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button