EthereumKrypto News

Ethereum Staking og ENS-kennetegnene skal vurderes bulliske!

Staking og ENS-Kennzahlen er positive

Das Ethereum Staking, også den mængde ETH, som er låst på Ethereum Beacon Chain, nåede nye højder den 14. august. Samtidig indsamlede Ethereum Name Service (ENS) gebyrer på 235.000 dollars på en enkelt dag!

Så tallene viser, at mange investorer stadig er villige til at holde deres penge i Ethereum-netværket.

De fundamentale data er altså positive – det skal afventes, om Ethereum-kursen følger efter.

Ethereum-kursen står imod omstændighederne

Trods en måned, hvor Ethereum (ETH) prisen har været relativt uændret, har DeFi-sektoren på Ethereum-netværket vist bemærkelsesværdig vitalitet og forblevet relativt stærk over for usikkerheden på de bredere markeder.

Data fra platformen Messari viser en bemærkelsesværdig kontrast, da Ethereum har kæmpet imod trenden og opretholdt en aktiv og engageret brugerbase, mens mange andre store blockchain-platforme har oplevet tilbagegang i brugeraktiviteten.

Chartanalyse af Ethereum-kursen

I de seneste 24 timer er Ethereum-kursen faldet med beskedne 0,25 % og fortsætter dermed sin sidelæns bevægelse for øjeblikket.

Ethereum-kursen har været i en sidelæns bevægelse i cirka 4 måneder. Kurven har primært befundet sig mellem sit støtteniveau omkring 1.780 dollars og modstandsniveauet omkring 2.000 dollars. Dette niveau kan dog også være psykologisk betinget.

Bollinger Bands følger sidelæns bevægelsen tæt og stærkt. Dette kan især ses inden for de seneste dage, hvor båndene er usædvanligt tæt på kursen. Det betyder også, at ved den næste mere markante bevægelse i Ethereum-kursen kan båndene overskrides opad eller nedad, og dermed kan mindre kursbevægelser give direkte indikationer af bevægingsretningerne.

Top  Kryptokurser stiger midt på dagen: Bitcoin, Ethereum og mange flere.

RSI-indikatoren er neutral i overensstemmelse med Ethereum-kursen og befinder sig med et niveau på 46 lidt under midten af den neutrale zone. Også her skal det bemærkes, at mærkbare signaler kan etableres med den næste mere markante bevægelse i Ethereum-kursen. Et vedvarende skær snit mellem RSI og dens glidende gennemsnit kan indikere den næste bevægelsesretning for kursen.

Slow Stochastics er for øjeblikket lidt informativ, ligesom de andre indikatorer. Den befinder sig i den neutrale zone og er i øjeblikket på et niveau tæt på 55. De seneste indikationer fra Stochastics har på grund af de små kursudsving ikke været særlig retningsgivende.

Konklusion om Ethereum (ETH)

Ethereum har de seneste uger ikke kunnet bryde ud af sin sidelæns bevægelse. Det er stadig afventende, hvornår det sker. Rent teknisk set er det derfor stadig uinspirerende.

Det ser dog anderledes ud med de fundamentale data, der er beskrevet i denne artikel. Disse tal skal vurderes som positive og øger sandsynligheden for et bullish breakout, hvis Ethereum-kursen forlader sin rækkevidde.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button