Krypto News

Ethereum Staking og positiv udvikling indikerer en bullish tendens for ETH

Staking og ENS-kennzahlen er bullish at vurdere!

Das Ethereum Staking, også kendt som mængden af ETH, der er låst på Ethereum Beacon Chain, nåede nye højder den 14. august. Samtidig var Ethereum Name Service (ENS) i stand til at indsamle gebyrer på 235.000 dollars på en enkelt dag!

Disse statistikker viser, at mange investorer stadig er villige til at holde deres penge i Ethereum-netværket.

📌 More paid fees for the Ethereum Name Service also indicate a higher demand for registering new addresses by users and investors of the leading layer-1 blockchain.

De fundamentale data er altså positive – det er nu afventes, om Ethereum-kursen følger efter.

Ethereum-kursen tåler omstændighederne

På trods af en måned, hvor Ethereum (ETH) prisen har været relativt stagnerende, har DeFi-sektoren på Ethereum-netværket vist bemærkelsesværdig vitalitet og holdt sig forholdsvis stærk trods usikkerheder på de bredere markeder.

Data fra platformen Messari viser en markant kontrast, da Ethereum kæmpede imod tendensen og fastholdt en aktiv og engageret brugerbase, mens mange andre store blockchain-platforme har set tilbagegang i brugeraktivitet.

Aktive Defi Nuter im Ethereum Mainnet

Kilde: Messari.io

Chartanalyse af Ethereum-kursen

I de seneste 24 timer er Ethereum-kursen faldet beskedne 0,25 % og fortsætter dermed den sidelæns bevægelse.

Ethereum Chartanalyse 1D

Kilde: TradingView

I de sidste fire måneder har Ethereum-kursen bevæget sig sidelæns og har primært befundet sig mellem supportområdet omkring 1.780 USD og modstandsområdet nær 2.000 USD. Dette niveau kan også ses som en markedspsykologisk faktor.

💡 Support- og modstandsområder orienterer sig ofte om muligvis runde tal!

Top  XRP Kurs korrigiert nach Ripple-Urteil und SEC-Berufung: Wie sollten Anleger reagieren?

Bollinger Bands har generelt fulgt kursbevægelsen i løbet af denne sidelæns bevægelse. Dette har været særligt tydeligt de seneste dage, hvor båndene har ligget usædvanligt tæt på kursen. Dette betyder, at hvis Ethereum-kursen bevæger sig mere markant, kan båndene enten brydes op eller ned, hvilket vil være et tydeligt tegn på fremtidig kursbevægelse, selv ved mindre prisændringer.

RSI-indikatoren matcher Ethereum-kursens neutrale position med et niveau på 46, lidt under midten af det neutrale område. Her er det også værd at nævne, at den næste markante kursbevægelse for Ethereum kan give etablering af klare signaler. Hvis RSI skærer gennem sin glidende gennemsnit på en holdbar måde, kan det være en indikation af kursens næste retning.

Slow Stochastic-indikatoren er for øjeblikket ligesom de andre indikatorer lidt udmærket. Den er i sin neutrale zone og befinder sig for tiden på niveauet omkring 55. De seneste signaler fra Stochastik har, på grund af de små prisudsving, ikke været særlig retningsgivende.

Konklusion om Ethereum (ETH)

Ethereum har været ude af stand til at bryde ud af sin sidelæns bevægelse de seneste uger. Det er stadig uklart, hvornår det vil ske. Rent chartteknisk set er det stadig temmelig uspektakulært.

Det er dog en anden historie med de fundamentale data, der er beskrevet i denne artikel. Disse data er positive og øger sandsynligheden for en bullish breakout, hvis Ethereum-kursen forlader sin range.

Du kan købe Ethereum på vores foretrukne krypto-børs, Bitvavo:

Bitvavo - Die Krypto-Börse

Hos vores krypto-børs sammenligning kommer Bitvavo blandt top 3 med en score på 95 %. Hvad kan vi lide ved platformen?

  • Over 190 kryptokurser
  • Særdeles lave gebyrer på kun 0,02 %
  • Hollandsk virksomhedsadresse
  • Indbetaling med PayPal, SEPA og mere!
Top  NYDFS strammer sin regulering af krypto-markedet ved at fjerne DOGE og XRP fra deres Greenlist

Med vores link får du en 10 € startbonus og støtter Bitcoin2Go-teamet!

Til Bitvavo’s hjemmeside

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button