EthereumKrypto News

Ethereum styrtdykker på grund af bekymringer om rentestigninger og kinesisk økonomi

Ethereum-price i frit fald som investorinteressen svinder

Prisen på Ethereum (ETH) er i de seneste dage faldet markant, da en dyster stemning breder sig på kryptomarkedet. ETH dykkede fredag til det laveste niveau siden den 12. marts, hvor den ramte 1.544 dollars.

Generelt er kryptovalutaen faldet med mere end 22% i forhold til årets højeste niveau og befinder sig nu i en bjørnemarkedstendens. Samtidig er dens markedsværdi faldet under 200 milliarder dollars.

Stigning i obligationsrente

Ethereum-prisen har i de seneste dage været inde i en stærk bjørnetrend, da mange investorer mister interessen for digitale valutaer. Der foregår en slags omlægning fra kryptovalutaer til aktiemarkedet.

Samtidig er der bekymringer om udviklingen inden for obligationer. Rendite på 10-års og 30-års amerikanske statsobligationer har nået det højeste niveau i mere end et årti.

Normalt betyder stigende obligationsrenter, at investorerne satser på yderligere rentestigninger fra centralbankerne, i dette tilfælde den amerikanske centralbank Federal Reserve (Fed). Dette sker på et tidspunkt, hvor der er blandede signaler om økonomiske forhold i USA og Kina. For eksempel viser data fra USA, at boliglånsrenterne har nået det højeste niveau i flere år.

Samtidig er mange amerikanere ikke længere i stand til at afdrage deres kreditkortgæld og andre lån. Og situationen vil forværres, når millioner af amerikanere skal begynde at tilbagebetale studielån.

Kina er endnu en grund til, at prisen på Ethereum og andre kryptovalutaer i øjeblikket falder. De seneste økonomiske data fra Kina viser, at industriel produktion, produktion af varige forbrugsgoder og detailomsætning i juli er aftaget. På samme måde er landets import og eksport faldet markant i de seneste måneder.

Top  Bitcoin Kursprognose und Schlüsselindikatoren: eine umfassende Analyse.

Kina er et vigtigt land for Ethereum og Bitcoin, da mange mennesker stadig handler med disse aktiver eller har betydelige beholdninger af dem. Ifølge Wall Street Journal genererer kryptobørsen Binance over 20% af sine indtægter fra kinesiske kunder.

Derudover viser blockchain-data, at værdien af indskud på DeFi-platforme i Ethereum-økosystemet er faldet med 11% til 56 milliarder dollars i løbet af de sidste 30 dage. På sit højdepunkt var der i år 60 millioner ETH, men nu er det kun 33,94 millioner ETH tilbage.

Ethereum Kurs-Prognose

Pricen-chartet viser, at Ether i de seneste uger har været i en nedadgående trend, der for nylig er accelereret. Salget har taget fart, da kryptovalutaen ramte det laveste niveau siden den 15. juni på 1.544 dollars.

Ethereum har dannet et mønster, der ligner en dobbelt-top-formation. Derfor vil kryptovalutaen sandsynligvis opleve et bjørnemarkedsudbrud i de kommende uger. Hvis det sker, vil det næste niveau at holde øje med være 1.500 dollars.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button