Krypto News

Ethereum-Wal sælger for 41 millioner dollars før markedsnedturen – Har hvaler sommetider insider-viden?

Ethereum-Wal solgte 41 millioner dollars værd af Ethereum før markedsfaldet

I de tidlige morgentimer den 18. august blev kryptomarkedet vidne til investorer, der reagerede på salget af SpaceX’s Bitcoin beholdning til en værdi af 373 millioner dollars, hvilket medførte, at Bitcoin faldt med over 8 % på få minutter. I samme periode faldt kryptomarkedets markedsværdi til 1,1 billioner dollars, og Ethereum mistede også næsten 6 % af sin værdi.

Dataene, der er stillet til rådighed af Lookonchain, viser, at en Ethereum-Wal kort forinden, den 14. august, solgte 22.341 ETH til en værdi af 41 millioner dollars. Undersøgelsen af ​​transaktionerne viser, at denne Wal flyttede sine Ethereum-beholdninger til Binance-børsen og derefter trak 41 millioner dollars i Tether USDT ud.

Selvom denne Wal stadig tabte 1,7 millioner dollars ved salget, ville han have mistet mindst 5 millioner dollars på grund af krisen, hvis han ikke havde flyttet sine aktiver.

I øvrigt er dette ikke første gang, at denne erhvervsdrivende har tiltrukket sig overskrifter med sine handler. Denne dygtige Ethereum-Wal har tidligere vist evnen til at forudsige markedets bevægelser og har haft en succesrate på 100 % i de sidste to måneder.

Wal’en har drage fordel af SEC’s og Spot Bitcoin ETF’s saga. Når ETH falder som reaktion på nyheden om, at SEC sandsynligvis vil afvise Spot Bitcoin-ansøgninger fra BlackRock og andre investeringsselskaber, ser denne Wal det som en mulighed for at købe Ethereum.

Han købte 8.188 ETH til en værdi af 15,23 millioner dollars til 1.860 dollars pr. ETH, og ETH steg til 1948,60 dollars i timerne efter. Wal’en ser ud til at være rigtig god til at købe Ethereum til lave priser og sælge det til høje priser.

Top  Kryptomarkt Analyse: Bitcoin Kurs und Gesamtmarktkapitalisierung im Fokus

Har Wale nogle gange insider-viden?

Selvom vi ikke med sikkerhed kan sige, om Wale har adgang til insiderinformation, er det værd at holde øje med deres adfærd. Det er muligt, at denne Wal vidste, at noget ville udløse et kursfald, eller at han bare traf den rigtige handelsbeslutning på det rigtige tidspunkt.

Ikke desto mindre kan bevægelserne hos Wale på grund af deres store beholdninger være et signal for fremtidige kursbevægelser. Ved at følge de store investorers aktiviteter på blockchain kan investorer få værdifulde indsigter.

Markedet skal stadig komme sig efter det seneste fald. På tidspunktet for denne artikel er ETH steget med 0,40 % i løbet af de sidste 24 timer, men er faldet med over 9 % i løbet af en 7-dages periode.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button