Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum Wale akkumulere en stor mængde ETH efter markedets nedtur

Ethereum Wale viser tegn på genopretning efter nedbruddet

Efter kryptomarkedets nedbrud i sidste uge viser Ethereum Wale tegn på genopretning ved at akkumulere en stor mængde ETH. Denne trends akkumulation kunne muligvis afsløre, hvad disse store investorer forventer af markedets fremtid.

Ifølge On-Chain-Datatracker Lookonchain har fire Ethereum Wale foretaget imponerende køb i den sidste uge, hvor deres beholdninger er steget betydeligt. Samlet set har de erhvervet 56.100 ETH til en værdi af 94 millioner amerikanske dollars. Disse Wale er blevet identificeret som smartestmoney.eth, 0x3CEE, 0X5bA3 og 0x3478, og de har hver især købt 18.300 ETH, 18.000 ETH, 17.900 ETH og 2.000 ETH. Alle Wale har foretaget disse køb gennem flere transaktioner og har trukket store mængder ETH tilbage fra Binance og OKX-børserne.

Interessant nok begyndte disse akkumulationer først efter markedets crash, hvor ETH-prisen faldt til 1.500 amerikanske dollars. Dette tyder på, at disse Wale forsøger at nå bunden og satser på en genopretning af markedet.

Selvom Ethereum-prisen er faldet til 1.600 amerikanske dollars og har brudt nogle vigtige modstandsniveauer, er der tegn på, at en genopretning kan være lige om hjørnet. Crypto Fear & Greed Index viser en gradvis genopretning af investorernes stemning, hvilket antyder, at tilliden vender tilbage, og investorerne igen investerer i markedet. Hvis denne strøm fortsætter, kan det føre til yderligere genopretning af Bitcoin- og Ethereum-priserne.

I øjeblikket er det vigtigste modstandsniveau for ETH 1.700 amerikanske dollars. Hvis bullerne formår at genvinde dette niveau og omdanne det til en støtte, kan genopretningen fortsætte. Ellers kan Ethereum-prisen falde tilbage til 1.500 amerikanske dollars.

På tidspunktet for denne artikels forfatning ligger ETH-prisen på 1.664 amerikanske dollars, hvilket betyder, at Whale investorerne allerede har opnået gevinster.

Det vil være spændende at se, hvordan kryptomarkedet udvikler sig i de kommende uger og om Ethereum Walernes forventninger bliver opfyldt. De nuværende tegn antyder dog en mulig genopretning, hvilket kan være opmuntrende for både Wale og andre investorer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version