AltcoinsKrypto News

Ethereums daglige transaktionsgebyrer når det laveste niveau i otte måneder takket være opkomsten af ​​layer 2 skaleringsløsninger

Ethereums daglige transaktionsgebyrer ramte det laveste niveau i otte måneder, da det faldt til 1.719 ETH, svarende til cirka 2,1 millioner dollars den 27. august.

Den seneste nedgang i samlede gebyrer kan tilskrives lav netværksaktivitet og stigningen i lag-2 skaleringsløsninger.

Ifølge data fra analytiske virksomheder som CryptoQuant og IntoTheBlock er den næststørste kryptocurrency blevet billigere siden den 26. december.

Det bearish markedssyn spiller en væsentlig rolle i den skarpe nedgang i gebyrerne. Lav aktivitet omkring decentraliserede finansløsninger vil føre til lave gebyrer, mens det omvendte ofte fører til netværksbelastning og himmelstigende gebyrer.

Ethereums daglige transaktionsgebyrer er også faldet med 83% fra 16.720 til 1.719 ETH siden maj i år. Til trods for populariteten af friends.tech, der blev lanceret den 10. august, forbliver gebyrerne lave og understreger vigtigheden af skaleringsløsninger.

Friend.tech har opnået stor traction med over 100.000 brugere og 2 millioner dollars i indtægter i sin første måned i drift, hvilket signalerer, at æraen med netværksbelastning nu er ovre.

David Lawant, leder af forskning hos Falcon X, bemærkede, at de reducerede gebyrer, der nu registreres på tværs af netværket, står i kontrast til tiderne med CryptoKitties, hvor nye projekter typisk tilstoppede netværket i lange perioder.

“L1-gebyrer på Ethereum siden friends.tech blev lanceret den 10. august, er 25% lavere end gennemsnittet for året indtil da, hvilket står i skarp kontrast til tiderne, hvor succesen af tidlige NFT-applikationer som CryptoKitties eller den seneste Yuga Labs NFT-drop sædvanligvis midlertidigt tilstopper Ethereum-netværket”, sagde han.

Layer 2 redder dagen

Ethereum-netværket har udviklet sig meget. Som frontløber inden for udviklingen af smarte kontrakter huser blockchainen flertallet af decentraliserede applikationer (Dapp) og de fleste decentraliserede finansprotokoller (DeFi).

Top  BlackRock's Planer om en Spot Solana Exchange-Traded Fund (ETF): Hvad er mulighederne og udfordringerne?

Selvom dette har ført til stor vedtagelse og en markant stigning i aktivets pris, var en stor ulempe de dyre transaktionsgebyrer og den langsomme overførselshastighed ved belastning.

I årevis har Ethereum-medstifter Vitalik Buterin sammen med andre udviklere understreget behovet for opgradering til Ethereum 2.0, der vil overføre netværket til en Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme og fjerne minearbejderne.

Opgraderingerne inkluderede også lag-2-løsninger, der ville reducere presset på netværket og mindske transaktionshastigheden og gebyrerne uden at gå på kompromis med sikkerheden.

De sidste par år har set massiv vedtagelse af lag-2-netværk, hvor flere udviklere har implementeret projekter på disse løsninger.

Friend.tech blev lanceret på Coinbases lag-2-kæde, Base, hvilket førte til en problemfri drift af netværket på trods af den enorme traction.

Data fra IntoTheBlock viser også, at lag-2-skaleringsløsningen Optimism mainnet registrerede en ny all-time high på 900.000.

Med udviklingen af disse løsninger har flere analytikere beskrevet Ethereum som “ustoppelig” efter påstandene fra konkurrenter som Cardano (ADA) og Solana (SOL) om at være “ETH-killere”.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button