Krypto News

Ethereums Mitbegründer kritisiert die zunehmende Zentralisierung von XRP und stellt die Dezentralität der Kryptowährungen in Frage

Ethereum’s Co-Founder, Vitalik Buterin, criticizes the high centralization of XRP

I kryptoverdenen er decentralisering et af de centrale idealer, som mange kryptokurrencyprojekter stræber efter at opnå. Derfor har Ethereum’s medstifter, Vitalik Buterin, for nylig kritiseret Ripple’s kryptokurrency, XRP, for at være alt for centraliseret. Ifølge Buterin strider dette imod de grundlæggende principper for kryptokurrency, som søger at tilbyde øget sikkerhed og en mere demokratisk tilgang gennem decentralisering. Buterin har udtalt: “IOTA og XRP er stadig fuldstændigt centraliserede, men de er stadig listet som kryptokurrency på CoinMarketCap.” Denne kritik har naturligvis ført til modangreb fra XRP-fællesskabet, der selv har stillet spørgsmålstegn ved decentraliseringen af Ethereum. Der er også blevet påstået, at XRP faktisk er mere decentraliseret end Ethereum. Dette er dog ikke første gang, at Buterin har angrebet den nuværende femtestørste kryptokurrency på markedet. Allerede i august 2022 udtalte han sig om Ripple’s retssag med SEC og opfordrede Ethereum-entusiaster til ikke at støtte XRP i sagen. Årsagen til de seneste angreb kan muligvis være den EVM-kompatible sidekæde, som er blevet introduceret af Ripple. Dette gør det nemmere for projekter at migrere til XRPL (Ripple’s ledger), hvilket udgør en stærkere konkurrence for Ethereum. Derudover kan kontroverserne mellem Ethereum og Ripple også spores tilbage til december 2020, hvor Ripple indgav en ansøgning, der klassificerede ETH som en kinesisk kontrolleret aktivklasse. Disse faktorer kan have bidraget til de nuværende “krige” mellem de to kryptokurrencyer.

Top  Theta Network (THETA) oplever betydelige kursgevinster i de seneste 24 handelstimer

Investorer ser mod en decentral alternativ til XRP

I kølvandet på kritikken mod XRP har investorer set mod en decentral alternativ til denne kryptokurrency. XRP20-tokenet er blevet lanceret som en sådan alternativ, og det har allerede vist sig at være meget attraktivt for investorerne. Tokenet er baseret på Ethereum’s blockchain, som ifølge SEC ikke anses for at være et værdipapir på grund af sin høje grad af decentralisering. XRP20-tokenet sigter mod at repræsentere kryptokurrencyenes idealer bedre end XRP gør. Derudover har tokenet også en række andre fordele, der har gjort det meget populært. Dette kan ses ved den store interesse for presale af tokenet, som blev udsolgt på få dage. Der er allerede blevet indsat en imponerende mængde af XRP20-tokenet i staking-poolen, hvilket tyder på, at investorer og analytikere ser et stort potentiale i dette projekt.

Flere fordele ved XRP20-tokenet

Selvom stakingen af XRP20-tokenet kun blev lanceret for nylig, har investorer allerede indsat en betydelig mængde af tokenet i staking-poolen. Dette tyder på den store efterspørgsel efter tokenet, som kan være forbundet med de årlige afkast på 66%. Staking-belønningerne afhænger af størrelsen på poolen. Hvis nogle investorer vælger at trække sig ud af staking-poolen på grund af store prisstigninger, kan det føre til endnu højere afkast for de tilbageværende stakere og potentielt tiltrække nye investorer. Dog kan afkastene falde, hvis den store efterspørgsel fortsætter. En anden fordel ved XRP20-tokenet er en brændemekanisme, der ødelægger 0,1% af tokenet ved hver transaktion. Dette medfører en reduktion af udbuddet og kan have en positiv effekt på prisen. Endelig er XRP20-tokenet kompatibelt med Ethereum Virtual Machine (EVM) og kan drage fordel af det omfattende økosystem af DeFi-applikationer og smart contracts på Ethereum.

Top  Cyberangriff auf Blockchain-Unternehmen Lykke: Mehr als 22 Millionen Dollar gestohlen - Kunden-Gelder sicher

Nærmere om XRP20-tokenet

XRP20-tokenet, der er en decentral alternativ til XRP, har været en stor succes i presale-fasen, hvor det blev solgt til en lavere pris end originalen. En stigning i prisen på XRP20-tokenet til samme niveau som salgsprisen på 0,000092 $ ville resultere i en imponerende afkast på 654.573,91%. Tokenet har også en lav markedsposition, hvilket giver det potentiale til yderligere stigninger. Der er endnu ikke annonceret en officiel dato for noteringen af tokenet på en kryptobørs, men som regel finder noteringen sted umiddelbart efter presale-afslutningen. Det anbefales, at investorer følger med på de sociale medier som Twitter og Telegram for at blive opdateret med vigtige begivenheder. Det er vigtigt at bemærke, at XRP20-tokenet ikke har nogen tilknytning til Ripple Labs eller XRP-tokenet, og det er angivet på hjemmesiden, at det ikke er et værdipapir. Det er også vigtigt at overveje, at investering i kryptokurrency er spekulativt, og der er risiko for tab. Det anbefales altid at udføre ens egen due diligence inden investering.

Om forfatteren

Simon Feldhusen har mere end 8 års erfaring med trading, kryptoassets, aktier, P2P, virksomhedsfinansiering, økonomi og iværksætteri. Han har bidraget til forskellige finansnyhedssider og er en erfaren tekstforfatter og ghostwriter inden for finanssektoren. Han har opnået en bred viden om finansmarkederne gennem forskellige uddannelser og ved at holde sig opdateret med daglige nyheder. Han publiserer regelmæssigt på sider som Finanzen.net, ETF-Nachrichten.de, Coincierge.de og P2E-News.com.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button