BitcoinEthereumKrypto News

Ethereums NFT-salg overgår langt Bitcoin-NFT’er

Ethereum NFT-markedet oplever en bemærkelsesværdig vækst

Ethereum har efter de seneste data bevaret sin position som førende inden for NFT-markedet og oplever en markant genoplivning af handelsvolumen. Denne udvikling kommer efter en intens konkurrenceperiode, især med fremkomsten af Bitcoin som en betydelig spiller på NFT-markedet. Ethereum signaliserer dog en stærk tilbagevenden til tidligere form med et imponerende handelsvolumen på 356 millioner dollars i januar.

Salgsvolumenet af Ethereum-NFT’er langt overstiger salget af Bitcoin-NFT’er

Ifølge de seneste data fra Coin98 Analytics har Ethereum bevist sin dominans inden for NFT-salgsdata i løbet af de sidste 30 dage ved at notere salg på 356 millioner dollars. Denne udvikling markerer en betydelig tilbageerlangelse af toppositionen, efter at Bitcoin oplevede en bemærkelsesværdig indtræden på NFT-markedet og midlertidigt erstattede Ethereum som det dominerende netværk.

En detaljeret analyse af NFT-salgsdata på Cryptoslam viser, at Ethereum har opretholdt et højere salgsvolumen end Bitcoin i de seneste 24 timer, hvilket bekræfter Ethereums vedvarende markedsdominans. Ethereum nåede et samlet salgsvolumen på over 33 millioner dollars og er stadig den dominerende aktør på markedet med et dagligt salgsvolumen på ca. 20 millioner dollars.

Pudgy Penguins fører Ethereums NFT-rally

Markedet for NFT’er på Ethereum-blockchain oplever en bemærkelsesværdig stigning i handelsaktivitet, primært på grund af den stigende popularitet af NFT-samlingen Pudgy Penguins. Denne samling rangerer i øjeblikket som nummer tre efter markedsværdi og nærmer sig hurtigt markedsværdien af sin rival, Bored Ape Yacht Club fra Yuga Labs.

Ethereums kurs udvikler sig også positivt

Ethereum viser en konsolidering af sine gevinster under modstanden ved 2.650 dollars. Der er aktuelt handelsaktivitet over 2.600 dollars og over det 100-timers gennemsnit. Trods de positive tegn var der tidligere en bearish pause fra den stigende trendlinje med støtte ved 2.515 dollars på den timebaserede ETH/USD-graf. Ethereum har konsolideret sine gevinster og handlet over det 23,6% Fibonacci retracement-niveau, hvilket indikerer en stærk position på markedet.

Top  FTX-betrug: Sam Bankman-Fried står over for livstidsdom, men planlægger alligevel comeback

Et bæredygtigt kryptoprojekt, der kunne være en bedre investeringsmulighed end Ethereum NFT’er

eTukTuk er et innovativt projekt, der sigter mod at fremskynde overgangen til bæredygtig og emissionsfri mobilitet ved at fremme elektriske TukTuks i regioner, hvor der er behov for miljøvenlige transportmuligheder. Projektet bruger blockchain-teknologi til at oprette en gennemsigtig, effektiv og sikker platform til styring og drift af disse køretøjer. eTukTuk tilbyder en PreSale af sine tokens, hvor investorer kan deltage tidligt i projektet og drage fordel af potentielle prisstigninger.

Ethereum NFT-markedets stigning i handelsvolumen er en indikation på den generelle vækst og interesse for NFT’er på Ethereum-blockchain. Trods dette kan eTukTuk-projektet muligvis tilbyde en endnu bedre investeringsmulighed for dem, der leder efter bæredygtige investeringsprojekter i kryptomarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button