Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum’s værdi falder, mens kryptovalutahvaler reducerer deres investeringer

Ethereum noteres lidt lavere i løbet af de sidste 24 timer. Gevinster er blevet realiseret, og Ethereum-kursen er faldet under 1.700 $. Det psykologisk vigtige kursmærke på 2.000 $ rykker længere væk. Samtidig viser On-Chain-data, at crypto-hvaler for nylig har reduceret deres engagement i Ethereum. Dataprøver fra Glassnode viser, at antallet af adresser med over 100 Ether er nået til det laveste niveau i de seneste 10 måneder. Ethereum-hvaler har åbenlyst reduceret deres beholdning.

Dette kan være på grund af kortvarig mangel på tillid til Ethereum-prisudviklingen. Der kan også være mere attraktive muligheder andre steder. Alternativt viser On-Chain-data en kontrær vurdering. Lookonchain, en On-Chain-analysetjeneste, henviser til stærk akkumulation blandt Ethereum-hvaler, som derefter straks indskydes i staking.

Det ser ud til, at Ethereum-hvaler er ansvarlige for at øge staking-ratioen yderligere. Der blev for nylig foretaget køb for værdier mellem 7,2 millioner og 16 millioner $ af store investorer, som derefter blev staket. Dette reducerer det handelbare udbud og forventes at mindske nedadgående pres, hvis trenden fortsætter.

Efter lanceringen af ​​de første Ethereum Futures ETF’er i USA har Ethereum oplevet tab – et typisk sell-the-news-event.

Hvordan kan Ethereum reagere nu? Vil Ethereum fortsætte med at korrigere, eller er de seneste tilbageslag en indgangsmulighed?

Ethereum Futures ETF ikke en kursdriver – vil en Spot-ETF følge?

For to år siden oplevede Bitcoin Futures ETF’er en imponerende start med en handelsvolumen på en milliard dollars på den første dag. Til sammenligning genererede Ethereum Futures ETF’er nylig kun en handelsvolumen på næsten to millioner dollars ved deres debut, hvilket skaber et markant anderledes billede.

Det er dog ikke passende at sammenligne direkte på grund af de forskellige karakteristika af Ether og Bitcoin samt de respektive markedssituationer.

Efter godkendelsen af den første Ether Futures ETF (ETH) sigter Grayscale Investments nu mod at omdanne deres eget Grayscale Ethereum Trust til en børsnoteret Spot Ether Fund (ETF). I samarbejde med New York Stock Exchange Arca har der netop været ansøgning om konvertering hos den amerikanske SEC.

Mens Grayscales nuværende Trust investerede i Ether Futures-kontrakter for at skabe en indirekte investeringsmulighed i ETH, ville en Spot-ETF muliggøre direkte investering i den underliggende aktiv.

Kunne Ethereum Futures ETF’er blot bane vejen for den første Ethereum Spot-ETF? Talrige Bitcoin Spot-ETF’er er også i venteposition og venter spændt på en beslutning fra SEC.

Fortsat stigning i adoptionen af Ethereum

En positiv indikator er den fortsatte vedtagelse af Ethereum. Endnu en gang når antallet af ikke-nul-adresser i Ethereum-økosystemet et nyt all-time high.

Antallet af brugere af Ethereum og tilhørende Layer-2-løsninger har også nået en ny rekordhøjde. Selvom Ethereum og krypto generelt er i en langvarig bearish periode, ser det ud til, at adoptionen fortsætter.

Artikelkilde: Ethereum-Kurs notiert leichter – Ethereum-Wale reduzierten Engagement

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version