Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Etherum-prisen kæmper for at komme sig og kunne falde under vigtig støtte på 1.600 USD

Ethereum-Prisen kæmper for at komme sig efter modstand ved $1.650

Ethereum, den anden største kryptokurrency efter markedsandel, står over for udfordringer, da den kæmper for at komme sig over prisen på $1.650 i forhold til US-dollar. Selvom Ethereum tidligere forsøgte at komme sig fra den vigtige støttezone på $1.600, har bjørnene hidtil haft svært ved at bryde den $1.650-barriere.

Bæriske tegn peger på en mulig nedtur for Ethereum

I øjeblikket handles Ethereum under $1.640 og den 100-timers Simple Moving Average (SMA). På ETH/USD’s time chart dannes der to nedadgående trendlinjer med modstandsniveauer på $1.630 og $1.640. Disse indikerer, at kryptokurrency stadig bevæger sig mod den negative side.

Hvis bjørnene formår at presse prisen under den vigtige støtte på $1.600, forventes det, at faldet vil accelerere yderligere. Dette kan medføre yderligere tab og sende prisen ned mod den næste støtte på $1.580 og endda $1.540.

Potentielle modstandsniveauer, der skal overvindes for en opadgående bevægelse

På den anden side kan Ethereum støde på modstand ved $1.630 og den første trendlinje. Den næste stærke modstand ligger tæt på $1.640, den anden trendlinje og den 100-timers SMA. En succesfuld lukning over dette modstandsniveau kan sende prisen mod $1.670 og muligvis endda $1.700.

For at starte en bæredygtig stigning skal Ethereum dog overvinde modstandszonen på $1.700. Det næste vigtige modstandsniveau kan ligge på $1.750, og yderligere gevinster kunne sende prisen op mod modstandsniveauet på $1.800.

Bæriske signaler fra tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer peger dog stadig på en overvejende bæriske stemning. Den timelige Moving Average Convergence Divergence (MACD) vinder stadig momentum i det negative område, mens den timelige Relative Strength Index (RSI) ligger under det 50-mark.

Ethereum’s udsigter på kort sigt

Samlet set er Ethereum-prisen fortsat sårbar og kan fortsætte med at opleve tab, medmindre den formår at bryde modstandsniveauerne. Det næste afgørende område ligger ved støtten på $1.600, og yderligere tab kan sende prisen ned mod $1.480. Investorer og handlende vil nøje overvåge udviklingen for at forudsige Ethereum-prisens næste træk.

Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Investering i kryptokurrency indebærer risici, og læsere bør udføre deres egen forskning, inden de træffer beslutninger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version