AltcoinsKrypto News

EUROe Stablecoin: Der erste Euro-gedeckte Stablecoin wird auf der Solana-Blockchain eingeführt

Solana lancerer Euro-gedeckter Stablecoin på deres blockchain

Solana, et førende projekt inden for digital valuta og blockchain-teknologi, har introduceret en Euro-gedeckter Stablecoin på deres platform. Dette er en bemærkelsesværdig udvikling inden for digital aktiver, da det er den første Stablecoin på Solana, der er koblet til Euroen. Denne lancering er også betydningsfuld på grund af dens fulde overholdelse af MiCA-værdipapirlovgivningen, hvilket øger dens troværdighed og tiltrækningskraft for potentielle brugere.

EUROe Stablecoin – Solanas nye indbydende tilføjelse

EUROe Stablecoin, udviklet af Membrane Finance, er blevet præsenteret som den første Stablecoin på Solana-platformen, der repræsenterer Euroen. Membrane Finance fremhæver, at deres stabilitet og brugervenlighed er en væsentlig faktor i deres valg af Solana som blockchain-platform.

Stablecoins er blevet populære på det digitale marked på grund af deres evne til at opretholde en stabil værdi, da de er koblet til en etableret valuta. EUROe Stablecoin forsøger at fylde dette behov ved at tilbyde en nøjagtig repræsentation af Euroen med en fast 1:1-omvekslingskurs. Dette gør det muligt for brugere at handle og handle med digitale værdier, der er knyttet til Euroen, uden at bekymre sig om valutasvingninger.

Ekstra sikkerhed og overholdelse af MiCA-standarderne

Et vigtigt element ved EUROe Stablecoin er dens overholdelse af MiCA-værdipapirlovgivningen. MiCA, eller Markets in Crypto-Assets Regulation, er et regulatorisk rammearbejde fra EU, der har til formål at skabe klarhed, beskyttelse og stabilitet for digitale aktiver. EUROe Stablecoin er fuldt ud compliant med MiCA-bestemmelserne og er sikret med 100% kontanter og CET1-kapital i europæiske finansinstitutter.

Top  Bundesfinanzministeriums (BMF) sendt Referentenentwurf til høring om Finanzmarktdigitalisierungsgesetz (FinmadiG) - Hvad indebærer det nye lovforslag for Kryptomarkedsreguleringen?

Patrik Elias Johannson, Compliance Officer hos Membrane Finance, understreger vigtigheden af MiCA-standarderne og siger: “MiCA indfører en ny grad af ansvar og forbrugerbeskyttelse i kryptocurrency-sektoren. Ved at integrere EUROe bliver Solana en konkurrent at regne med for en voksende række af blockchain-drevne applikationer.”

Andre partnerskaber styrker lanceringen af EUROe Stablecoin

Udover Solanas support har digital finansapplikationen Wirex også udtrykt deres støtte til integrationen af EUROe på Solana-platformen. Wirex har mere end 6 millioner brugere og det betyder, at alle disse brugere vil have mulighed for at bruge EUROe Stablecoin hos mere end 40 millioner forhandlere i 200 lande.

Den lancering af EUROe Stablecoin på Solana-platformen markerer en vigtig milepæl inden for digital valuta og blockchain-teknologi. Det tilbyder brugerne en pålidelig og reguleret måde at handle og handle med digitale aktiver, der er forbundet med Euroen. Med dens fulde overholdelse af MiCA-standarderne viser EUROe Stablecoin, at det er engageret i at skabe sikkerhed og tillid til digital valuta og aktivhandel.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button