Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Everlodge (ELDG) Presale oplever 170% stigning – Ripple (XRP) vender tilbage til Blockchain.com

XRP

Everlodge projekts Prirecale har vist sig at have en betydelig værdistigning på 170% i de første uger. Den innovative blockchain-platform har skabt stor interesse blandt investorer, da den giver en nyskabende tilgang til ejerskab af luksusferieboliger. Everlodge omdanner førsteklasses ferieboliger til digitale tokens, som derefter opdeles i ikke-fungerbare tokens, så selv småinvestorer kan deltage.

Denne investeringsmulighed er tilgængelig fra $100, og værdien af disse NFT’er stiger over tid, da de er knyttet til værdien af fast ejendom. NFT’erne kan bruges som sikkerhed for lån, og ejendomsmæglere kan drage fordel af platformens lancering for at hente midler til deres næste projekt.

Derefter er der Ripple (XRP) nyheder, hvor Blockchain.com har genoptaget handlen med XRP efter at have været udelukket på grund af SEC. Men selvom det er en positiv udvikling for det digitale aktiv, der har vist sig at være populært blandt kryptoentusiaster, har XRP’s prisbevægelser ikke været opmuntrende. Ripple-hvaler har dog solgt mere end 60 millioner XRP-tokens på kort tid, hvilket antyder en kommende opadgående prisbevægelse.

Det er vigtigt at bemærke, at denne artikel kun er til informationsformål og ikke udgør investeringsrådgivning. Det anbefales altid at foretage egen research og konsultere finansielle rådgivere, før der træffes investeringsbeslutninger.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version