Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Explodiert Bonk um mehr als 6.200 Prozent: Warum der Solana Token den Markt erobert

Was steckt hinter Bonk? Warum der Solana Token den Markt erobert -

Bonk: En stigning på over 6.200 procent på mindre end to måneder

Siden lanceringen af Bonk (BONK) for godt en måned siden, har denne ellers ukendte token erobret kryptomarkedet. Bonk har konstant været at finde som den mest populære coin på CoinMarketCap, og det er den stadig den dag i dag.

I slutningen af oktober begyndte Bonks stigning stille og roligt, og siden da har den opnået en gevinst på over 6.200 procent på mindre end to måneder. Tokenets succes har ført til en markedsplacering som den 76. største krypto med en markedsværdi på 732 millioner dollars.

Det bemærkelsesværdige kursboom skyldes dog ikke nødvendigvis en stor værdi bag Bonk. Tværtimod er Bonk en såkaldt Memecoin, der er bygget på Solana-blockchainen. Selvom SOL har oplevet en genopblomstring i de seneste måneder, var Solana-blockchainen hidtil ikke populær blandt Memecoins. Bonk ændrer dog på dette. Projektet blev startet som trøst for Solana-brugerne, der modtog tokenen som en julegave i 2022.

Ligesom mange andre Memecoins har Bonk en hund som symbol, og navnet stammer fra et meme kaldet Bonk, der opstod i forlængelse af den berømte Shiba Inu-hund, Balltze.

Bonks seneste opstigning skete midt i en periode med populære Memecoins, og andre lignende projekter så også massive gevinster. Investorer håber også på Airdrops af andre projekter som en del af deres engagement i Bonk.

Selvom Bonk som Memecoin er relativt ubrugelig, er nogle investorer alligevel håbefulde om fremtidige gevinster og Airdrops. Udviklerne har også bebudet yderligere arbejde på projektet for at placere Bonk som en central figur inden for DeFi-sektoren, krypto-gaming og som en multichain-coin. Bonk er allerede integreret i 113 forskellige applikationer, herunder centrale og decentrale kryptobørser samt computerspil, og der findes allerede versioner af Bonk på ti forskellige blockchains.

Exit mobile version