Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Fake News om Bitcoin-ETF-godkendelse og Ferraris accept af Bitcoin og Ethereum som betalingsmiddel løfter Bitcoin-kursen og prisen på andre kryptokurser

BITCOIN & Krypto-Sektor schießen nach oben

Fake News om Bitcoin-ETF-licenseringen

I går blev kryptomarkedet begejstret, da nyheden om, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) havde godkendt en Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) sendte priserne på Bitcoin og andre kryptovalutaer i vejret. Flere medier, herunder den indflydelsesrige side Cointelegraph, rapporterede om denne begivenhed. Men desværre viste det sig senere at være fake news.

Ifølge flere kilder bekræftede Blackrock, moderfirmaet til iShares, at deres ansøgning om godkendelse af en Bitcoin-ETF stadig blev vurderet af SEC og ikke var blevet godkendt endnu. Efter denne oplysning blev Cointelegraph også nødt til at slette deres oprindelige tweet om den påståede godkendelse.

Dette er ikke første gang, at der er forsøgt at lancere en Bitcoin-ETF i USA, men indtil videre har ingen af forsøgene fået godkendelse fra SEC. En godkendelse af en Bitcoin-ETF anses for at være en milepæl i kryptomarkedet og forventes at kunne øge investeringerne betydeligt ved at åbne døren for institutionelle investorer.

Priserne på Bitcoin og andre kryptovalutaer oplevede en betydelig stigning som reaktion på den falske nyhed om en godkendt Bitcoin-ETF. Men efter afsløringen af ​​fake news faldt priserne igen.

Ferrari accepterer Bitcoin og Ethereum som betalingsmiddel

På en mere positiv note har den italienske luksusbilproducent Ferrari meddelt, at de fremover vil acceptere Bitcoin og Ethereum som betalingsmiddel for deres biler i USA. Denne nyhed kom fra Ferraris marketingchef, Enrico Galliera, i en nyhedsrapport fra Reuters.

Ferrari er ikke den første bilproducent, der vælger at acceptere kryptovalutaer. Tesla og en række andre bilfirmaer har allerede åbnet op for denne mulighed. Den øgede accept af Bitcoin og Ethereum som betalingsmidler bidrager til at øge disse valutaers legitimitet og integration i den traditionelle økonomi.

Konklusion

Selvom nyheden om godkendelsen af en Bitcoin-ETF viste sig at være fake news, har den stadig formået at skabe en kortvarig stigning i kryptomarkedet. Men det er vigtigt at være opmærksom på troværdigheden af ​​nyhederne og altid verificere oplysningerne hos pålidelige kilder. Ferrari’s beslutning om at acceptere Bitcoin og Ethereum som betalingsmidler viser dog fortsat fremgang for kryptovalutaernes integration i den globale økonomi.

Zertifikate Awards 2023/24 – Stem og vind!

Husk at deltage i afstemningen for Zertifikate Awards 2023/24, hvor de bedste certifikateudbydere vil blive kåret. Deltag og få chancen for at vinde en rejse til Berlin!

Exit mobile version