BitcoinCardanoChainlinkDogecoinEthereumKrypto NewsPolkadotRipple

Fake-News skaber turbulens på krypto-markedet

Krypto-markedet ramt af Fake-News

Den seneste tid har krypto-markedet oplevet en betydelig korrektion i de seneste 24 timer, efter at der begyndte at svirre falske nyheder på de sociale medier om en XRP Trust-ansøgning fra BlackRock.

Førende digitale valutaer som Ripple (XRP), Solana, Avalanche og Chainlink har alle oplevet store fald efter en eksponentiel vækst i de seneste 30 dage.

Falske nyheder sender ripple-effekter

Markedet blev ramt af falske nyheder, da der dukkede en falsk registrering op for iShares XRP Trust, som først fejlagtigt blev forvekslet med en legitim ansøgning fra BlackRock.

Efter de falske nyheder steg XRP-kursen kortvarigt med op til 10 procent, men jublen varede ikke længe. En talsmand fra BlackRock afviste ethvert sammenhæng med ansøgningen, hvilket fik XRP til at tabe de opnåede gevinster på kort tid.

Effekten på Bitcoin og altcoins

Det allerede pressede krypto-marked blev yderligere rystet af de falske nyheder. Selv Bitcoin (BTC) blev ikke skånet for markedsturbulenserne og faldt til et lokalt lavpunkt på ca. 36.500 USD.

Ethereum (ETH) oplevede også et fald, men holdt sig stadig over det vigtige niveau på 2.000 USD. Den høje institutionelle efterspørgsel efter kryptovalutaen Solana (SOL) havde i de seneste 30 dage ført til en stigning på over 100 procent, men måtte nu acceptere et tab på 8 procent inden for de seneste 24 timer.

Chainlink (LINK) og Avalanche (AVAX) oplevede en nedgang på over 10 og 13 procent. Andre store altcoins som Cardano (ADA), Polkadot (DOT) og Dogecoin (DOGE) tabs også mellem 5 og 7 procent.

Kryptomarkedet er sårbart over for falske ETF-nyheder

Top  Alt har sin pris, især tingene der er gratis: Artiklerne på vores hjemmeside er ikke tilgængelige på grund af din aktive adblocker.

Den seneste måned har krypto-markedet oplevet en enorm fremgang, som selvfølgelig har skabt stor glæde hos investorer. JPMorgan-analytikere havde dog advaret om, at krypto-rallyet virkede “overdrevet”, da priserne var steget i forbindelse med spekulationer om en Bitcoin-spot-ETF.

Dette understreger endnu engang kryptomarkedets sårbarhed over for fejlinformationer.

Konklusion

Kryptomarkedet blev pludseligt ramt af en nedtur på grund af en falsk BlackRock XRP Trust-ansøgning, der også påvirkede Bitcoin og de førende altcoins. Dette understreger endnu engang markedsens sårbarhed over for misinformationer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button