BitcoinEthereumKrypto News

Falsk Ledger Live-app forårsager stor skade

En falsk version af den populære Ledger Live App har forårsaget stor skade

Ledger Live er meget populær. En falsk version af appen blev smuglet ind i Microsoft og har forårsaget enorm skade.

Im Microsoft Store har der været en sikkerhedsbrist. En falsk version af den populære Ledger Live App blev opdaget, som stille stjæler brugernes kryptovalutaer. Den originale software, der fungerer som grænseflade til Ledger-hardware-wallets, blev imiteret af denne malware. Microsoft fjernede den falske app hurtigt, men for mange brugere var det allerede for sent.

Falsk Ledger Live-App forårsager stor skade

Ledger Wallets er udbredte og giver brugerne en sikker måde at gemme deres kryptovalutaer på. Denne sikkerhed blev nu truet af en raffineret malware i Microsoft Store. Den falske Ledger Live App imiterede den originale software og kom derfor ind på brugernes enheder. Appen muliggør ikke kun administration af kryptovalutaer, men også køb af nye mønter.

Selvom Microsoft reagerede hurtigt og fjernede den falske Ledger Live App, havde angriberne allerede haft tid til at forvolde skade. Kriminelle kunne på få timer stjæle cirka 16,8 BTC, hvilket svarer til et tab på omkring 770.000 dollars. Angriberne kunne tilskrives en anden Ethereum-adresse. Den indeholdt kryptovalutaer til en værdi af cirka 180.000 dollars. Men det er frygtet, at det faktiske tab er meget højere, da disse tal er baseret på tilbagemeldinger fra ofre, og andre kaprede adresser endnu ikke er blevet identificeret.

Endnu en opfordring til alle krypto-brugere derude

ZachXBT var den første, der advarede om denne falske Ledger Live App. Han er en uafhængig sikkerhedsforsker, der tidligere med succes har afsløret hackere og advaret mod investeringsbedrageri. Han offentliggjorde sin opdagelse via X, som Bitcoin Courier rapporterer om i en aktuel artikel.

Top  El Salvadors forsøg på at gøre Bitcoin til lovmæssigt betalingsmiddel viser sig at være en total fiasko

Brugere af Ledger Live og andre kryptovalutaplatforme bør være ekstra opmærksomme nu og sikre sig, at de kun bruger de officielle og verificerede versioner af applikationer for at beskytte sig mod sådanne malware-angreb.

Dette er endnu en opfordring til alle krypto-brugere: Vær opmærksomme og undersøg omhyggeligt, hvilke applikationer I downloader og bruger. Verdenen af kryptovalutaer kan være spændende, men den indeholder også farer.

Tarnkappe.info

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button