Krypto News

FBI advarer om aktiviteter på Bitcoin-blockchainen: Hundredevis af millioner dollars i kryptokurrency stjålet

FBI advarer Krypto-Unternehmen om Bitcoin-tyveri for millioner af dollars

Den amerikanske retshåndhævelsesmyndighed FBI advarer krypto-selskaber om nyligt observerede aktiviteter på Bitcoin blockchain, som er forbundet med tyveri af hundredvis af millioner dollars i kryptokurrency. Dette fremgår af en blogpost, der blev offentliggjort på FBI’s hjemmeside den 22. august.

I de 24 timer før denne meddelelse overvågede FBI kryptokurser, der var blevet stjålet af ondsindede enheder fra Den Demokratiske Folkerepublik Korea, bedre kendt som Nordkorea. Konkret drejer det sig om hackergrupperne Lazarus og APT38, der begge er forbundet med TraderTraitor.

Ifølge FBI kan cyberkriminelle forsøge at hæve stjålne bitcoins til en værdi af mere end 40 millioner dollars.

FBI har identificeret mistænkelige Bitcoin-adresser

Efterforskerne har konstateret, at enheder forbundet med TraderTraitor har stjålet cirka 1.580 BTC i flere hackerangreb. Mønterne befinder sig i øjeblikket i Bitcoin-wallets med følgende adresser:

  • 39idqitN9tYNmq3wYanwg3MitFB5TZCjWu
  • 3LU8wRu4ZnXP4UM8Yo6kkTiGHM9BubgyiG
  • 3AAUBbKJorvNhEUFhKnep9YTwmZECxE4Nk
  • 3NbdrezMzAVVfXv5MTQJn4hWqKhYCTCJoB
  • 3PjNaSeP8GzLjGeu51JR19Q2Lu8W2Te9oc
  • 34VXKa5upLWVYMXmgid6bFM4BaQXHxSUoL

De nordkoreanske hackergrupper forbundet med TraderTraitor var ansvarlige for følgende angreb på internationale krypto-platforme, der vakte stor opmærksomhed:

  • 37 millioner dollars blev stjålet fra CoinsPaid den 22. juni i år
  • 60 millioner dollars blev stjålet fra Alphapo den 22. juni i år
  • 100 millioner dollars blev stjålet fra Atomic Wallet den 2. juni i år

Tidligere har FBI rapporteret om angreb på blockchain-broerne Ronin Bridge fra Axie Infinity og Horizon Bridge fra Harmony og udsendt en advarsel om TraderTraitor. I marts sidste år rapporterede Ronin Network, der fokuserer på blockchain-spil, et tab på over 625 millioner dollars i Ether og USDC.

Top  Nyeste Allzeithoch for Solana Memecoin dogwifhat (WIF) - Disse kursmarkeder skal du være opmærksom på

Det var et af de største hackerangreb i kryptokurrencyernes historie, og Lazarus-gruppen blev gjort ansvarlig for angrebet.

Privatsektoren opfordres til at undersøge blockchain-data

FBI opfordrer private virksomheder til at undersøge blockchain-data, der er forbundet med de nævnte adresser, og forhindre transaktioner, der er direkte forbundet med eller initieret af disse adresser.

Den amerikanske retshåndhævelsesmyndighed vil fortsætte med at afsløre og bekæmpe brugen af ​​nordkoreanske cyberkriminelle til at generere indtægter for landets autoritære regering. Disse aktiviteter inkluderer cyberkriminalitet og tyveri af digitale valutaer.

Som vi tidligere har rapporteret, har Nordkorea i 2021 stjålet digitale aktiver til en værdi af næsten 400 millioner dollars gennem hackerangreb på krypto-platforme.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button