Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Fed-Chef Powell styrer USA mod øget inflation: Bidens valgsejr truet

Warum Fed-Chef Powell Trump zum Präsidenten macht! Videoausblick

## Fed-chef Powell skaber øget inflation med dovish udtalelser

I går skabte Fed-chef Powell fornyet spænding på markederne med sine “dovishe” udtalelser, der antydede en yderligere lempelse af de finansielle forhold. Dette forventes at føre til en stigning i efterspørgslen og dermed en yderligere stigning i inflationen. Powell’s intention er at støtte Yellen og Biden med to hovedformål: at gøre de massive amerikanske gæld mere bæredygtig gennem lavere rentesatser og at hjælpe med at vinde valget. Dog ser det ud til, at Powell utilsigtet baner vejen for Trump til at blive genvalgt som US-præsident.

### Ignorerer høj og vedvarende inflation

Ifølge meningsmålinger er det, som amerikanske vælgere irriterer sig mest over ved Biden-regeringen, den høje og vedvarende inflation, selvom økonomien i øjeblikket præsterer godt. Fed synes imidlertid tydeligvis at ignorere inflationen (bemærkelsesværdigt, hvordan Powell i går nedtonede de markant højere inflationsdata fra januar og februar). Markederne jubler, og vi ser en række nye rekorder blive sat, samtidig med at effekterne af rentestigninger er blevet neutraliseret.

### Konsekvenser på guldmarkedet

1. Prisen på guld stiger nu over $2.200 takket være de dovise tiltag fra Fed.

### Problematikker ved vandkraft

2. Der er en “etikettenschwindel” relateret til vandkraft, hvor det markedsføres som en billig og miljøvenlig energikilde, men i virkeligheden er der udfordringer med denne påstand.

For mere information og diskussion, kan du læse og deltage i kommentarerne ved at klikke på linket.

Exit mobile version