Krypto News

Federal Reserve inkluderer Hedera Hashgraph-baseret mikrobetalingsplatform i deres liste over tjenesteudbydere, hvilket fører til en firedobling af Hedera-kursen!

FedNow integrerer Dropp og Hedera Hashgraph

Den amerikanske centralbank, US Federal Reserve, har for nylig inkluderet Dropp, en mikrotransaktionsplatform baseret på Hedera Hashgraph, i listen over tjenesteudbydere på deres Instant-Payments-system, FedNow. Denne integration har ført til en markant stigning i værdien af Hedera-kryptokurrencyen.

FedNow og Dropp: Sådan fungerer det

FedNow, der fungerer som USAs centrale bank, har udviklet et Instant-Payments-system, der muliggør øjeblikkelige betalinger mellem forskellige banker og kunder. Dette system giver fordelene ved hurtige og sikre transaktioner og forventes at være fuldt operationelt inden udgangen af ​​2023.

Dropp er en platform for mikrotransaktioner, der er bygget på Hedera Hashgraph-teknologien. Hedera Hashgraph er en distribueret hovedbogsteknologi, der er kendt for sin høje hastighed og sikkerhed. Ved at kombinere Dropp med FedNows Instant-Payments-system kan brugere foretage hurtige og pålidelige mikrobetalinger på tværs af forskellige platforme og applikationer.

Stigning i Hedera-kursen

Efter annonceringen om inklusionen af Dropp i FedNows tjenestelisten har der været en betydelig stigning i værdien af Hedera-kryptokurrencyen. Dette kan skyldes det øgede potentiale og anvendelsesområde for Hedera Hashgraph-teknologien på grund af dets integration med FedNow.

Investorer og entusiaster af kryptokurrency følger tæt med i udviklingen og priserne på Hedera-kryptokurrencyen. Mange investorer ser denne integrering som en vigtig milepæl for Hedera Hashgraph og en mulighed for, at teknologien bliver mere udbredt og accepteret i det finansielle system.

Fremtiden for Hedera Hashgraph

Med inklusionen af Dropp i FedNows tjenestelisten er fremtiden for Hedera Hashgraph og dets kryptokurrency spændende. Denne integration åbner op for nye muligheder inden for øjeblikkelige betalinger og mikrotransaktioner. Det er værd at bemærke, at Hedera Hashgraph også bruges i andre applikationer, som f.eks. supply chain management, identitetsverifikation og flere andre decentraliserede applikationer.

Top  Russland erforsker muligheden for at tillade brug af Stablecoins til grænseoverskridende betalinger

Med tiden kan vi forvente at se flere lignende integrationer og partnerskaber, der udvider anvendelsesområdet for Hedera Hashgraph-teknologien. Det er en spændende tid for Hedera-kryptokurrencyen og dens samfund, da det fortsætter med at etablere sig som en værdifuld og innovativ spiller inden for kryptospace.

Konklusion

Inklusionen af Dropp i FedNows Instant-Payments-system er en gamechanger for Hedera Hashgraph og dets kryptokurrency. Denne integration åbner dørene til øjeblikkelige betalinger og mikrotransaktioner baseret på Hedera Hashgraph-teknologien. Samtidig har det resulteret i en betydelig stigning i værdien af Hedera-kryptokurrencyen på grund af det øgede potentiale og anvendelsesområdet. Med fremtiden ser lys ud for Hedera Hashgraph og dets teknologi, kan vi forvente at se mere innovation og antagelse inden for decentraliserede applikationer og finansielle tjenester.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button