Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Finansberetning: Bitwise-umfrage offenbart Spannung und Skepsis beim Bitcoin ETF-Antrag

So bullisch ist die Bitwise Umfrage zum Bitcoin ETF!

Artiklen giver et interessant indblik i den nuværende holdning hos amerikanske finansrådgivere over for bitcoin ETF’er. Bitwise, en af ansøgerne til en sådan ETF, har foretaget en omfattende undersøgelse blandt 437 amerikanske finansrådgivere for at vurdere interessen for en Bitcoin Spot ETF. Undersøgelsen viser, at kun 39 procent af de adspurgte forventer, at SEC vil tillade en Bitcoin Spot ETF i år 2024. Dette står i skarp kontrast til Bloomberg ETF-analytikernes overbevisning om, at en sådan ETF har en 90-procent chance for at blive godkendt. Derudover påpeger undersøgelsen, at adgangen til kryptomarkedet i øjeblikket er for høj for mange finansrådgivere, idet kun 19 procent af de adspurgte har mulighed for at investere i Bitcoin.

På trods af dette viser undersøgelsen et ekstremt højt interesse niveau blandt finansrådgivere for Bitcoin, da 88 procent af de adspurgte er interesserede i at investere i Bitcoin, såfremt en ETF godkendes. Endvidere afslører undersøgelsen, at hvis en person allerede har investeret i Bitcoin, planlægger 98 procent af dem at beholde eller øge deres Bitcoin-allokering i år.

På baggrund af denne undersøgelse fremgår det tydeligt, at der er stor interesse for en Bitcoin ETF blandt amerikanske finansrådgivere. Samtidig viser undersøgelsen, at en betydelig del af finansrådgiverne vil investere i Bitcoin, så snart et relevant investeringsprodukt bliver tilgængeligt. Selvom der er bekymring for, hvorvidt SEC vil godkende en Bitcoin Spot ETF, forventes det stadig, at en godkendelse vil have en positiv indflydelse på Bitcoin-prisen på lang sigt i henhold til Bitwise-rapporten.

Det er værd at bemærke, at artiklen er forfattet af Philipp Henk, en erfaren investor inden for kryptovalutaer, der arbejder for flere kryptoportaler fra Malta.

Exit mobile version