Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Finansieringsrater og devisenreserver: Hvordan påvirker det prisen på Bitcoin?

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Bitcoin-prisen stiger i takt med faldende finansieringsrater

## Finansieringsrater og BTC-pris
En nylig rapport afslørede, at den faldende finansieringsrate for Bitcoin (BTC) kunne være tegn på en kommende prisstigning. Den pseudonyme CryptoQuant-analytiker MAC_D bemærkede, at den finansieringsrate, der tidligere var steget markant, nu var faldet til 0,001 %. Dette fald indikerer, at trods den nylige nedadgående tendens for BTC-prisen, er optimismen på markedet intakt.

### Mulig opsving
For at vende den nuværende nedadgående prisudvikling skal et betydeligt salg begivenhed finde sted, hvilket vil udslette overdrevne long-positioner. Dette vil føre til et efterfølgende ophør af salgspresset og potentielt skabe en købsmulighed for dem med en længere investeringshorisont. For at indikere et muligt opsving skal BTC-prisen falde markant, samtidig med at finansieringsraten forbliver negativ på den 1-times chart.

## Nedgang i profitable transaktioner
På trods af det potentielle opsving oplever BTC en nedgang i værdien, siden BTC-ETF’er blev godkendt og handlet den 10. januar. Prisen er faldet med 13 %, hvilket primært skyldes øget profitoptagelse, der har ført til en stigning i de samlede BTC-reserver på børserne med 0,47 %.

### Fald i profitable transaktioner
Med stigningen i mængden af BTC solgt på børserne er antallet af profitable daglige BTC-transaktioner faldet med 10 % siden den 10. januar, ifølge Santiment.

Alt i alt kan den faldende finansieringsrate og stigningen i BTC-reserver på børserne være tegn på et kommende prisopsving. Det vil være interessant at følge udviklingen og se, hvordan markedet reagerer på disse faktorer i den nærmeste fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version