BitcoinKrypto News

Flere potentielle katalysatorer kan få kryptomarkedet tilbage på sporet efter en periode præget af lethargi

Flere faktorer, der kunne vække Kryptomarkedet fra lethargien

Brancheneksperter peger på potentielle katalysatorer, der kunne give nyt liv til Kryptomarkedet og bryde den seneste fase af træghed. Selvom priserne på Bitcoin og andre kryptokurser steg en smule i starten af 2023 sammenlignet med anden halvdel af 2022, har de sidste fem måneder været præget af en følelse af træghed. Mike Novogratz, CEO for Galaxy Digital, beskrev markederne som “sløve” i juni.

Spot-Bitcoin-Exchange-Traded-Funds (ETFs)

Henrik Andersson, Chief Investment Officer hos Apollo Crypto, holder nøje øje med muligheden for, at Spot-Bitcoin-Exchange-Traded-Funds (ETFs) får godkendelse. Han mener, at det er “ikke usandsynligt”, at en sådan godkendelse kan komme inden for de næste seks måneder. Ifølge Andersson øges den institutionelle accept af kryptokurver gradvist, og da centralbankerne sætter renteforhøjelser i bero, tyder det på, at stramningsfasen kan være forbi. Han betragter også lanceringen af Stablecoin fra PayPal og den mulige integration af kryptobetalinger på Twitter (kendt som “X”) som opmuntrende tegn på en bredere kryptoindførelse.

Ethereum’s opgradering og Proto-Danksharding

Markus Thielen, forskningschef hos Matrixport, en krypto-finanstjenesteplatform, fremhæver også potentialet i godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF’er. Derudover påpeger han en kommende opgradering af Ethereum, EIP-4844, der er planlagt til fjerde kvartal 2023. Denne opgradering sigter mod at introducere en mekanisme kaldet “Proto-Danksharding”, der har til formål at reducere gebyrer og øge transaktionshastigheden.

Federal Reserves protokol og markedets reaktion

Tony Sycamore, markedsanalytiker hos IG, et handelsselskab baseret i Singapore, råder investorer til at fokusere på protokollen fra det seneste møde i Federal Reserve. Protokollen fra juli-mødet, der forventes offentliggjort den 16. august, forventes at give indblik i Fed’s holdning til rentesatserne. Sycamore antyder, at Bitcoin også vil reagere på stabiliseringen af ​​de amerikanske aktiemarkeder og udviklingen på rentemarkedet.

Top  Bitcoin Kurs steigt über 40.000 Dollar – Analyse af markedets skrøbelighed og potentielle handelsmuligheder

Bitcoin prisen og markedets situation

Bitcoin-prisen har ligget inden for en interval på omkring 6.000 dollars siden midten af marts. Modstanden nær 31.000 dollars har gentagne gange vist sig at være formidabel, mens der er fundet støtte omkring 25.000 dollars. Derudover har markedet oplevet bemærkelsesværdig lav volatilitet, da likviditet og handelsvolumen er faldet i de seneste måneder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button