BitcoinKrypto News

Forskere fra Grækenland: Nye resultater støtter Markteffizienzhypothese for Bitcoin-handel

Forskning støtter Markteffizienzhypothese for Bitcoin-handel

En gruppe akademiske forskere fra International Hellenic University og Demokrit-Universität Thrakien i Grækenland har udgivet et papir, der støtter Markteffizienzhypothese (EMH) for handel med Bitcoin (BTC).

Hvad er Markteffizienzhypothese?

EMH er en kontroversiel teori, der hævder, at markedsværdien af et finansielt produkt afspejler dets retfærdige markedsværdi plus alle relevante markedoplysninger. Ifølge EMH er det umuligt at slå markedet ved at forsøge at time det eller forudsige særligt indbringende aktier.

Forskningsresultater

I deres forskningspapir hævder forskerne, at de har udviklet modeller baseret på EMH, der næsten kan overgå den almindelige “Hodl” -strategi i simulerede kryptoporteføljer med næsten 300%.

Forskerne udviklede fire forskellige AI-modeller, der blev trænet med flere datasæt, og det optimale model overgik den gennemsnitlige afkast med op til 297%.

Det er dog vigtigt at bemærke, at resultaterne er baseret på historiske data og simuleringer af porteføljer, og de ændrer sandsynligvis ikke kritikken af legitimiteten af EMH.

Konklusion

Ifølge forskningsteamet er EMH i det mindste med hensyn til kryptomarkedet en bedre alternativ til den normale “Køb og hold” -strategi. De hævder, at EMH kan være et nyttigt værktøj for Bitcoin- og krypto-investorer, selvom deres resultater blev beregnet ud fra historiske data og simuleringer.

Det er tydeligt, at dette emne stadig er genstand for stor debat, og mens forskningen kan tyde på, at EMH kan være nyttig inden for kryptohandel, vil der sandsynligvis fortsat være modstandere af denne teori.

Top  Artikeloverskrift: "Kryptobørsen Binance trues: Risikerer den næste nedtur efter FTX-katastrofen?"

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button