Krypto News

Fra Jura-studie til partner i venture capital: Madeline Lawrences utraditionelle karrierevej

Madeline Lawrence: Fra jura-studerende til venture capital partner

Vejen til venture capital

Efter sit jura-studium valgte Madeline Lawrence at kaste sig ud i venture capital-branchen. På sit første møde måtte hun faktisk google, hvad det overhovedet er. På trods af denne udfordring, formåede hun at avancere til partner hos den hollandske kapitalfond Peak på blot få år og opbygger nu deres første internationale kontor i Berlin.

Drømmen om at blive advokat

Som barn drømte Madeline om at blive spion, som James Bond. Men det blev klart for hende, at det nok ikke ville ske. Hendes næste karriereønske var at blive advokat. Hun havde en vision om at stå i en retssal og overbevise folk.

Derfor studerede hun jura på Universitetet i Amsterdam. Men det viste sig, at det ikke var det rigtige for hende, da jobbet består primært af at læse og læse endnu mere. Man tilbringer kun meget lidt tid faktisk med mennesker.

Desuden havde hun ikke taget højde for, at jurister er stærkt bundet til et land. Hun er halvt italiensk, halvt amerikansk, gik i skole i Spanien – hun skal altid opdage noget nyt. Derfor ønskede hun ikke at begrænse sig selv.

Lysten til nyskabelse og udforskning

Det stod hurtigt klart for Madeline, at hendes hjerte bankede for at udforske nye muligheder, og hun trådte ind i venture capital-branchen som et resultat af dette ønske.

Denne beslutning vidner om, at man ikke altid behøver at følge den lige vej, men i stedet skal lytte til sin indre passion og trang til udforskning. Madeline Lawrences rejse er et eksempel på modet til at bryde med forventningerne og forfølge sine drømme på trods af den oprindelige uddannelsesmæssige vej.

Top  21ENERGY's Bitcoin Miner på BTC23 messen: Opvarmning af dit hjem samtidigt med Bitcoin mining.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button