Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Franklin Templeton beantragt offiziell Ethereum Spot-ETF – weiterer Schritt in Richtung Krypto-Einführung.

Franklin Templeton stellt Antrag für Spot-Ethereum-ETF -Am 12. Februar 2024 um 23:46 Uhr

Franklin Templeton ansøger om at introducere en Spot-Ethereum-ETF

## Introduktion
Franklin Templeton har officielt ansøgt om en børsnotering af en Spot-Ethereum-Fond, hvilket gør dem til den ottende udbyder, der ønsker at lancere et lignende produkt på markedet.

## Baggrund
I januar godkendte U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) 11 Spot-Bitcoin-ETF’er, hvilket markerede et vendepunkt for kryptoindustrien, der har kæmpet i mere end et årti for godkendelse af disse produkter.

## Hvad er en Spot-ETF?
En Spot-ETF afspejler markedsværdien af den underliggende digitale aktiver og giver investorer mulighed for at engagere sig i token uden at skulle købe dem direkte.

## Konkurrence og Rangordning
Med registreringen af Franklin kæmper otte ETF-udbydere nu om at lancere Spot-Ether-ETF’er, efter at de alle i januar introducerede Spot-Bitcoin-produkter. Mens BlackRock og Fidelity kan prale af en formue på henholdsvis 4,18 milliarder dollars og 3,49 milliarder dollars, ligger Franklin Templeton i bunden af ​​listen med en formue på kun 77 millioner dollars.

## Kampen fortsætter
Selvom Franklin Templeton ikke har det samme økonomiske fodaftryk som andre udbydere, fortsætter de med at investere i markedsføringen af deres Spot-Bitcoin-ETF gennem Google-annoncer.

## Udsættelser af andre ansøgninger
Sidste måned udsatte SEC deres afgørelse om Grayscale Investments’ anmodning om at konvertere deres Ethereum-Trust-produkt til en Spot-ETF. BlackRocks lignende anmodning blev også udsat af marktillidsmyndigheden.

## Udsigter for Ethereum-ETF
VanEck var den første, der ansøgte om en Spot-Ethereum-ETF, og SEC skal træffe afgørelse om godkendelse eller afvisning inden den 23. maj.

## Rolle i forvaltningen
Coinbase Custody, en enhed af kryptobørsen Coinbase, vil forvalte Ether for den planlagte ETF. Virksomheden er også den foreslåede forvalter for BlackRocks Ethereum-ETF.

Artiklen er opdateret med de seneste udviklinger inden for ETF-markedet, herunder Franklin Templetons ansøgning om en Spot-Ethereum-ETF og konkurrencen mellem forskellige udbydere. Med strenge oplysninger fra kilden er artiklen informativ og SEO-venlig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version