Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

FTT-token oplever en markant stigning – Hvordan kan det forklares?

FTT im Aufwind: Warum der FTX-Token steigt

En mulig genoplivning af FTX sætter gang i FTT

FTT tokens er på vej tilbage – og med flere fornyelser. Siden årsskiftet har token oplevet en stigning på 400 procent, hvoraf 40 procent er kommet inden for de seneste 24 timer. I øjeblikket ligger kryptocurrency’en på 4,13 dollar. Kursstigningen skyldes rygter om en genåbning af FTX. Kryptobørsen, ejet af Sam Bankman-Fried, kollapsede for et år siden. Siden da er en erfaren konkursbehandler blevet sat til at genoprette kryptofirmaet og indsamle midler til at udbetale skadede kunder. Tre kandidater er i øjeblikket i dialog omkring genåbningen af FTX. Det er stadig uklart, om FTT vil blive brugt til at betale handelsgebyrer, som det var tilfældet tidligere.

Samtidig har nyhederne om Binance yderligere medvirket til fyringen af FTT. I går aftes indgik den amerikanske statsadvokat og verdens største kryptobørs en aftale. Binance skal betale en samlet bøde på 4,3 milliarder dollar og forlade det amerikanske marked. Topchef Changpeng Zhao må træde tilbage og står muligvis over for fængselsstraf. Til gengæld afslutter justitsministeriet og CFTC deres undersøgelser af virksomheden.

Konsekvenserne af denne bøde er endnu ukendte, men den har allerede haft en negativ indflydelse på kursen for BNB, Binance’s egen kryptocurrency, der er faldet med næsten 10 procent inden for de sidste 24 timer. Disse omstændigheder ser ud til at spille FTT i hænde. Ifølge analyseplatformen Santiment har nogle investorer allerede byttet deres BNB til FTX token.

Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”.

Exit mobile version