AltcoinsKrypto News

FTX ansætter Galaxy til at håndtere sin kryptovaluta-portefølje

FTX ansætter Galaxy for at håndtere kryptovaluta-beholdning

Den tidligere krypto-børs, FTX, har ansat kryptofirmaet Galaxy til at håndtere sin kryptovaluta-beholdning gennem salg, staking og hedging. Galaxy, ledet af kryptomilliardæren Mike Novogratz, vil yde rådgivning til FTX med det formål at begrænse eksponeringen over for ugunstige prisbevægelser, oplyste virksomheden i retsdokumenter, som blev indsendt sent onsdag.

Efter sin højt profilerede sammenbrud i november sidste år har FTX til hensigt at tilbagebetale kreditorerne i traditionel fiat-valuta i stedet for Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH).

Dog har børsen til hensigt at handle forsigtigt for at forhindre en større devaluering af sine kryptoaktiver, som er værdisat til over 3 milliarder dollars. “Ved at hedge Bitcoin og Ether kan FTX begrænse den potentielle nedadgående risiko inden salget af sådanne aktiver. Ved at stake visse digitale aktiver vil der genereres afkast med lav risiko, hvilket kommer boet til gode, og i sidste ende kreditorerne,” forklarede FTX’s advokater i dokumentet.

FTX’s strategi omfatter at tjene renter på sine kryptovaluta-beholdninger for at kunne tilbyde yderligere værdi til de kunder, der stadig venter på tilbagebetaling.

FTX International foreslår en genstart

Tidligere på måneden foreslog FTX’s nye ledelse at genstarte børsen kun for kunder offshore.

I en indgivelse foreslog FTX’s ledelse at opdele de forskellige kreditorer i forskellige klasser som en måde for dem at få de krav, de har ret til.

Bestræbelserne på at genoplive FTX har fået en vis opbakning, da platformen er lykkedes at få mere end 7,3 milliarder dollars tilbage i kontanter og likvide kryptoaktiver.

Top  Cypherpunks og den revolutionære bevægelse bag Bitcoin

Som det tidligere er blevet rapporteret, har bestræbelserne på at genoplive FTX endda tiltrukket interesse fra venture-firmaet Tribe Capital, der forsøger at lede en fundraising-kampagne på 250 millioner dollars for den nye platform.

I modsætning hertil har andre konkursramte kryptofirmaer, såsom Celsius, valgt at udbetale likvide kryptovalutaer som BTC og ETH.

For nylig har den konkursramte kryptolångiver, BlockFi, forsøgt at blokere bestræbelserne fra FTX og Three Arrows Capital (3AC) på at hente milliarder af dollars, som blev transaktionsmæssigt mellem virksomhederne før deres sammenbrud sidste år.

I en retsdokument fra mandag beskyldte BlockFi FTX og Three Arrows Capital for at victimisere virksomheden og hævdede, at de ikke har ret til de 5 milliarder dollars, de søger at få tilbage.

FTX søger at genvinde 90 millioner dollars i udbetalinger foretaget af BlockFi fra FTX.com samt 400 millioner dollars i tilbagebetalinger af lån foretaget af deres handelsfirma, Alameda Research, blandt andet foretrukne betalinger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button