FinanzenKrypto News

FTX beauftragt Galaxy mit Verwaltung von Kryptowährungsbeständen nach Zusammenbruch

Kryptobørsen FTX får bistand fra Galaxy til at håndtere kryptobestande

Den kryptobørs, som nu er fejlet, FTX, har hyret kryptofirmaet Galaxy til at administrere sine kryptobestande gennem salg, staking og hedging. Ifølge retsdokumenter, som blev indgivet onsdag, vil Galaxy rådgive FTX under ledelse af krypto-milliardæren Mike Novogratz med henblik på at begrænse sårbarheden over for ugunstige prisudsving.

Erstatning til glædetrådige i fiat-valuta

Efter det bemærkelsesværdige sammenbrud i november sidste år har FTX planer om at kompensere sine kreditorer i traditionel fiat-valuta og ikke i Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH).

Strategi for at begrænse værdifald og sikre risikofri afkast

Selvom børsen ønsker at undgå en betydelig værdiforringelse af sine krypto-aktiver, der har en værdi på over 3 milliarder dollar, planlægger den at handle forsigtigt. FTXs advokater forklarer, at ved at sikre Bitcoin og Ether kan FTX begrænse det potentielle nedadgående risiko før salg af disse aktiver. Ved at stake visse digitale aktiver kan man opnå risikofrie afkast, der vil komme rabatterne og til sidst kreditorerne til gode.

Rådgivning fra Galaxy Asset Management

Galaxy Asset Management, der er en del af Mike Novogratz’ krypto-konglomerat, er blevet valgt som rådgiver for FTX. De har omfattende erfaring med forvaltning og handel med digitale aktiver, og deres viden vil være af værdi, især med hensyn til de overvejede transaktionstyper og investeringsmål.

Top  Terra Classic-Community stopper Minting af USTC efter turbulent økosystemkrise

Risikomindskning og genstart af FTX

FTX, som nu er ledet af restrukturingseksperten John J. Ray III, frygter, at et masseudsalg vil føre til en markant prisnedgang, hvilket short sellers og andre markedsdeltagere kan drage fordel af. For at mindske denne risiko har FTX hyret markedseksperter, der blandt andet foreslår indførelse af ugentlige salgsgrænser.

Genstart af FTX for offshore-kunder

Under ledelse af det nye FTX-ledelsesteam er der foreslået en genstart af børsen kun for offshore-kunder. I en ansøgning har FTX-ledelsen foreslået at opdele de forskellige kreditorer i forskellige klasser, så de modtager de krav, de har ret til.

Fremskridt i genstartsbestræbelserne

FTX har allerede genvundet mere end 7,3 milliarder dollar i kontanter og likvide krypto-aktiver. Disse fremskridt har skabt interesse hos Tribe Capital, en risikovirksomhed, der ønsker at gennemføre en indsamling af midler på 250 millioner dollar til den nye platform.

Blokerede bestræbelser fra konkurrenten

Andre konkursramte kryptoselskaber som Celsius har valgt at distribuere likvide krypto-aktiver som BTC og ETH. Men den konkursramte krypto-udlåner BlockFi forsøger at blokere forsøgene fra FTX og Three Arrows Capital på at inddrive milliarder af dollars, der blev afviklet mellem virksomhederne før deres sammenbrud sidste år. BlockFi hævder, at ingen af disse selskaber har krav på de 5 milliarder dollars, som de ønsker at få tilbage. FTX kræver en tilbagebetaling på 90 millioner dollar, som BlockFi har trukket fra FTX.com, samt 400 millioner dollar i lån, der blev ydet af handelsfirmaet Alameda Research, ud over andre foretrukne betalinger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button