AltcoinsKrypto News

FTX Medstifter Sam Bankman-Fried søger midlertidig løsladelse fra fængsel for at arbejde på sit forsvar

Sam Bankman-Fried anmoder om midlertidig løsladelse fra fængsel for at arbejde på sin forsvarssag

FTX medstifter Sam Bankman-Fried søger midlertidig løsladelse fra fængsel for at arbejde på sin forsvarssag sammen med sine advokater ved den føderale domstol i Manhattan.

Bankman-Fried’s advokater sendte fredag et brev til US District Judge Lewis Kaplan, hvor de erklærede, at deres klient ikke var i stand til at gennemgå de omfattende dokumenter relateret til hans sag ordentligt, mens han var tilbageholdt ved Metropolitan Detention Center (MDC) i Brooklyn.

Ifølge Bankman-Fried’s advokat, Christian Everdell, har regeringen for nylig leveret tre kvart million sider Slack-kommunikation, som skulle have været leveret for måneder siden.

“Blot sidste uge leverede regeringen tre kvart million sider Slack-kommunikation, som skulle have været leveret for måneder siden, og som hr. Bankman-Fried ikke har håb om at kunne gennemgå i henhold til denne tidsplan,” skrev Everdell.

Han understregede, at det er afgørende for Bankman-Fried at arbejde tæt sammen med sit juridiske team og bruge en internet-aktiveret bærbar computer i retsbygningen for at fremskynde gennemgangsprocessen, især med hans bedrageri-rettssag planlagt til oktober.

I reaktion på Bankman-Fried’s appel rejste anklagere bekymringer vedrørende hans overholdelse af kravene i forbindelse med hans planlagte forsvar.

De sagde, at Bankman-Fried endnu ikke har givet al den nødvendige information om råd, han har støttet sig til for sine handlinger.

Anklagerne advarede om, at medmindre Bankman-Fried øjeblikkeligt giver oplysninger om de råd, han har modtaget, og deres kilde, bør han forbydes at fremlægge en sådan forsvar i retssagen.

Top  Ethereum står over for en mulig offerchock, da tilgængeligheden af ETH-mønter på det åbne marked svinder

Mens anklagere tilbød at indlæse dokumenter på harddiske til Bankman-Frieds brug i MDC, var en løsning med en bærbar computer ikke gennemførlig.

I første omgang overvejede anklagere at overføre Bankman-Fried til en mindre facilitet oppe i staten, hvor han kunne få adgang til en internet-aktiveret bærbar computer, men fængselsmyndighederne var imod denne idé.

Kendt for sine udfordrende forhold har Metropolitan Detention Center et berygtet ry blandt fanger.

Bankman-Fried fængslet på grund af uautoriseret brug af internettet

Som tidligere rapporteret sendte dommer Kaplan den faldne kryptoboss tilbage til fængsel sidste uge på grund af påstået vidnepåvirkning.

På det tidspunkt sagde dommeren, at der er rimelig begrundelse for at tro, at tiltalte forsøgte at påvirke vidner mindst to gange.

Beslutningen blev også delvist påvirket af hans uautoriserede brug af internettet, mens han var på kaution hos sine forældre i Californien.

Dommer Kaplan fandt, at Bankman-Fried havde indgået overdreven kontakt med personer via tekst og endda brugt et virtuelt privat netværk.

Imidlertid står FTX’s faldne grundlægger også over for nye anklager fra Justitsministeriet (DOJ), herunder underslæb af kunde midler.

Ifølge en tiltale, der blev indgivet mandag, beskyldes Bankman-Fried for at have misbrugt og underslået kundens indskud fra FTX og brugt de stjålne midler til at foretage over 100 millioner dollars i politiske kampagnebidrag før valget til USA’s midtvejsvalg i 2022.

Anklageskriftet siger, at mens Bankman-Fried var fuldt ud klar over FTX’s økonomiske mangel, fortsatte han med at bruge de underslåede penge til sine personlige investeringer, opkøb og kampagnebidrag.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button