AltcoinsKrypto News

FTX’s tidligere CEO Sam Bankman-Fried anmoder om midlertidig løsladelse for at kunne deltage i sin egen forsvarssag

Legal news

Attorneys for FTX’s ex-CEO Sam Bankman-Fried har indgivet en anmodning om hans “midlertidige løsladelse”, hvor de argumenterer i et brev for, at “for at kunne forberede sit forsvar på en meningsfuld måde, har hr. Bankman-Fried behov for konstant adgang til en internettilsluttet computer, der giver ham mulighed for at gennemgå dokumenter fra opdagelsen, slå relevant kontekst op for beviserne online, udarbejde og redigere arbejdsproduktet, der analyserer dokumenterne og dataene, og dele disse dokumenter og analyser med sine advokater”. Regeringens nuværende plan, der tillader Bankman-Fried at bruge en bærbar computer “med begrænset internetadgang” to gange om ugen fra kl. 9-15 “kommer ingen steder i nærheden af dette,” sagde advokaterne og tilføjede: “Vi tror ikke, at noget andet end midlertidig løsladelse vil håndtere disse problemer korrekt og beskytte hr. Bankman-Frieds ret til at deltage i sin egen forsvar.”

Exchange news

Bybit og OKX fulgte i kølvandet på Binance’s nylige træk og udelukkede russiske banker under internationale økonomiske sanktioner fra deres betalingsmuligheder. Ifølge lokale medier vil Tinkoff Bank og Sberbank ikke længere være inkluderet på listen over peer-to-peer (P2P) transaktioner på disse to børser.

BingX Charity, den filantropiske arm af BingX, arbejder på at etablere skoler for børn i Vietnam. Ifølge pressemeddelelsen samler BingX Charity ved hjælp af sin initiativ “Bright Horizons for Children” fællesskabet om samarbejde i lokal infrastrukturkonstruktion med det formål at give et solidt læringsmiljø til børnehavebørnene i landsbyen Xa Nhe, provinsen Dien Bien. BingX Charity har samarbejdet med organisationer som Nurturing You, Strength 2000, Momo og National Volunteer Center med “entusiastisk støtte fra den vietnamesiske blockchain-fællesskab.” Kampagnen løber fra den 18. august til den 18. september.

Top  Coinbase Adds National Security Experts to Global Advisory Council to Deal with Crypto Regulation

Scam news

Crypto-detektiven ZachXBT bemærkede et stort antal svindelkonti, der bruger Twitter (X) verifikation for at fremstå som troværdige og fokuserer på den kryptorelaterede side af det sociale medieplatform. Han bemærkede, at “fiskesvindelspam fra falske godkendte organisationer på Twitter er kommet ud af kontrol. Deres team skal genoverveje, hvordan disse konti godkendes, tror jeg.” Selvom verifikationsmærket er beregnet til at bekæmpe misbrug og svindel, argumenterede ZachXBT for, at det skabte et sort marked. Han tilføjede: “Jeg tror, ​​de fleste af X-teamet nok ikke er klar over det, fordi svindlere primært fokuserer på krypto Twitter-nichen.”

Regulation news

Den indiske premierminister Narendra Modi opfordrede til globalt samarbejde om formulering af kryptoregulering under G20-topmødet. I et interview sagde han, at den hurtige teknologiske udvikling inden for krypto og andre nye teknologier “er en realitet – der er ingen grund til at ignorere den eller ønske den væk. I stedet bør fokus være på vedtagelse, demokratisering og en fælles tilgang.” Regler, regulering og ramme omkring det bør ikke tilhøre ét land, men der er behov for globale rammer og regulering, argumenterede han. I løbet af de sidste ni måneder er der blevet lagt “store anstrengelser og energi” ind i kryptoprogrammerne,” sagde Modi og tilføjede: “Vi er ikke stoppet vedtægt om, hvordan vi skal komme videre. Vi har også udarbejdet konkrete detaljer om vejen frem og hvor hurtigt, vi skal rykke. Så vores roadmap er detaljeret og handlingsoienteret.”

Sydkoreanske kryptobørser skal fra september have mindst 3 milliarder won ($2,3 millioner) i reserver på bankkonti, ifølge News1. Dette inkluderer store kryptobørser som Upbit og Bithumb. I retningslinjerne, der blev offentliggjort i juli, bad Korea Federation of Banks landets børser om at afsætte mindst 3 milliarder won eller svarende til 30% af deres daglige gennemsnitlige indskud i reserver, hvor størrelsen på midlerne er begrænset til 20 milliarder won. Formålet er, at virksomhederne skal være i stand til at “opfylde deres erstatningsansvar over for brugere” i tilfælde af en risikobegivenhed.

Top  BlackRock iShares Bitcoin ETF tiltrækker rekordinvesteringer på næsten 800 millioner dollars

Investment news

Den populære mæglerfirma Robinhood har i øjeblikket lidt over $3 milliarder i bitcoin (BTC) i en tegnebog, ifølge data fra Arkham Intelligence. Derfor er det den tredjestørste indehaver. Store kryptobørser som Binance og Bitfinex er på første og andenpladsen med henholdsvis $6,4 milliarder og $4,3 milliarder i kryptovaluta.

Mining news

Laos’ statslige elektricitetsdistributionsvirksomhed Électricité du Laos (EDL) vil suspendere strømforsyningen til kryptominingsoperationer. Ifølge meddelelsen oplevede landet tørke i første halvdel af året, hvilket førte til øget efterspørgsel efter elektricitet. Imidlertid har vandkraftværker, der genererer 95% af Laos’ strøm, problemer med at generere tilstrækkeligt. Der er også planer om at eksportere elektricitet til Thailand i 2024.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button